- 18 Ocak 2017
- 187
- 601
- 53
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.321
muhursuzpusula niyetine okudum. Allah gönlündekini hayırlısı ile versin Amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakalandıııık kuzum @newplanet ’in listesi, ilerledik biraz bir dahakine seni de götüreceğim gittiğim yerehumanbeings burayı yeni keşfettim nasıl bensiz tefriciye çekersiniz biraz geç gördüm sanırım
Canım pirincin içine koy bir gece beklesin düzelirTel suya dustu. Kıziar terlik ben . bana cicek yapıştırun
Yakalandıııık kuzum @newplanet ’in listesi, ilerledik biraz bir dahakine seni de götüreceğim gittiğim yere
Geceye kadar bitirmiş olurum insallahmuhursuzpusula Duası;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın. İçimdeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, gönlümdekinin bana geri dönmesini, içinde yaşadığı tüm sorunlarının çözüme kavuşabilmesini, birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir yuva kurmamızı nasip eyle. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et
1. telasememuresi
2. @newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. hersey_dua_ile
11. Samara96
12. Singil
13. Gulcan2904
14. aypare ackerman
15. sagliklihayat
16. Amarylliss
17. Jawlensky
18. Mintimint
19. Kara_gozlum
20. Reengarenk
21. Karagullu
22. hasbeee
23. @newplanet 2
24. K Kirazxyz
25. Sur-es
26. N Nana
27. safi.naz
28. Mintimint 2
29. terliksuu
30. K Kirazxyz
31. Mrvyvz4832
32. ayseMsb
33. ayseMsb anne
34. telasememuresi baba
35. gulistan1985
36. Magnifiaque
37. muhursuzpusula
38. Oriana
39. HayatSevinceGuzel
40. hersey_dua_ile 2
41. Life light
42. istanbulaski
43. humanbeings
44. S Sabr-Sukur-Dua
101 tane okuyorsunuz 2 dilek için yazılan 202 okuyacak bugün geç başladık akşam 24.00e kadar herkes bitirsin bitiremeyen haber versin tamamlayalım
Kaç kişi kalpler birleşip niyet edip dua ediyoruz,içten gelen bir dua neleri değiştirir. Rabbim kullarını çok sever,ol derse olur ,dua kaderi bile değiştirirmiş bu hususta dikkat etmemiz gereken şey şu ben geçenlerde araştırırken gördüm, kulu dualardan geri çeviren riziktan mahkum eden günahlarmis, bir yandan her gün tövbe estağfurullah ve la ilahe illallah çekin kızlar, aklımızda bulunsun.kızlar araştırdım okudum tefriciye okuyanlar resmen mucizeler yaşamış çocuğun olmaz demiş doktorlar olmuş, haciz gelecekken rızık kapıları açılmış kısa sürede ödeyip çıkmış, 4 yıl önceki sevgilisiyle evlenmiş assssla aramazdı yazmışinşallah Allah bizleri de dualarına kavuştursun