- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.001
Ayyy canim benim yaaa simdi okudum insallah olucak nice insanlar var oyle ama rabbimden umudunu kesme nolur o ol dedim mi olur insallah olucak bitanem benimCanlar bugün doktora gittim.. hormon değerlerim çok yüksek.. ve doktor bana menapoz dan bahsetti.. bebek sayfasını kapat dedi. ya donasyon yada evlatlık al dedi... adetimin bittiği 23. gün... Fsh 38. 81....LH 46.62...karından baktı kist yok dedi.. E2 5 progesteron 0.09 ... bu değerlerle menopoz dedi.. eşime bir bebek veremedim.... ağlamaktan iş yapamıyorum
Allah razı olsun canım benim.. rabbim büyük..Ayyy canim benim yaaa simdi okudum insallah olucak nice insanlar var oyle ama rabbimden umudunu kesme nolur o ol dedim mi olur insallah olucak bitanem benim
Cano sen kac senedir ugrasiyon cocuk icinAllah razı olsun canım benim.. rabbim büyük..
2.5 sene. geç evlendim ben.. canım kardeşim yağmur başladı sana okuma yaparken.. inşallah rabbim rahmeti ile duanı kabul eylesinCano sen kac senedir ugrasiyon cocuk icin
Valla ben de bilmiyorum ama doktorlar biliyorA aa o ne ola ki hic duymamistim :)
Anladim canim bende 8senedir ugrasiyorum 1dusuk yasadim 2017 de baska da plmadi asilama gordum 2 defa cok kez ilac tedavisi oldum ama ne fayda. Ayyyyy insallah canim kim istiyorsa nasip etsin sana bana bize hepimize inan duamdasiniz hepiniz senin nickin le dua da bulunuyordum ama suan ismini biliyorum isminle dua edicem insallah canim icinden aglamak geldi suan bilmiyorum bu duyguyu tadicagimizdan o kadar eminimki rabbim biliyor siniyor asla negatif dusunce koyma gonlune hep sigin rabbime2.5 sene. geç evlendim ben.. canım kardeşim yağmur başladı sana okuma yaparken.. inşallah rabbim rahmeti ile duanı kabul eylesin
inşallah canım inşallah..Anladim canim bende 8senedir ugrasiyorum 1dusuk yasadim 2017 de baska da plmadi asilama gordum 2 defa cok kez ilac tedavisi oldum ama ne fayda. Ayyyyy insallah canim kim istiyorsa nasip etsin sana bana bize hepimize inan duamdasiniz hepiniz senin nickin le dua da bulunuyordum ama suan ismini biliyorum isminle dua edicem insallah canim icinden aglamak geldi suan bilmiyorum bu duyguyu tadicagimizdan o kadar eminimki rabbim biliyor siniyor asla negatif dusunce koyma gonlune hep sigin rabbime
Biliyorum cok zor sabretmek yutkunmak seni cok iyi anliyorum bitanem üzülme olurmu seni coooookkk seviyorum dua kardesiminşallah canım inşallah..
Canım liste kapandı, diğer okumalarımıza katıl mutlakaBende katılmak istiyoruuummmm geç mi kaldım?
Msj attım biri bir şey dediyse gidip dağıtalım dedimkız nana kiminle dövüştü hesabı pasif
Valla ben de bilmiyorum ama doktorlar biliyorsorar öğreniriz pes etmek yok mavi tokalı ben pembe sen
Kiz bende mesajlara baktim bisey goremedimCeza almış sebebini bilmiyor
Verin nanamızı bize
canım rümeysa rabbim yar ve yardımcımız olsun.. bu sınav da gülerek çıkarız inşallahBiliyorum cok zor sabretmek yutkunmak seni cok iyi anliyorum bitanem üzülme olurmu seni coooookkk seviyorum dua kardesim
Dinlensin biraz olmadı toplanır çıkarız idareyeKiz bende mesajlara baktim bisey goremedim
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama etrafımda 40 tan sonra bebeği olan çok kişi gördüm. Allahtan ümit kesilmezcanım benim Allah razı olsun güldürdün beni.. aile gibi olduk burda
45 oldum. canımCanım yaşın kaç bilmiyorum ama etrafımda 40 tan sonra bebeği olan çok kişi gördüm. Allahtan ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?