- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Amiinn canım benım, Allah razı olsunHerkesin agzına saglık Allah kabul etsin ❤ her zaman dualarımdasınız Rabbim kayıplarının yerini doldursun hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn canım benım, Allah razı olsunHerkesin agzına saglık Allah kabul etsin ❤ her zaman dualarımdasınız Rabbim kayıplarının yerini doldursun hayırlısıyla
Aminnn inşallah cnm Allah razı olsun
Okudum canım Sohrabİyi akşamlar arkadaşlar yarın Meral01 arkadaşımızın niyeti için okuyoruz.
Dua sahibi 226, bizler 222 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti '' Rabbim den Şafi adı ile şifa diliyorum hastalığımı en hafif en hızlı tedavi ile atlatmak için rabbim den kolaylık diliyorum Aminn Aminn'' şeklindedir.
1. @Papatya016
2. Sohrab
3. HALLEYS
4. @_rose_
5. @Kirazxyz
6. Aktif Lora
7. agustos72
8. Meral01
9. K Kipa2008
10. @begonvil1985
11. kavs-i kuzah
12. @M_atruska
13. flamel
14. G Gunduzguzell1
15. K Kipa2008
16. Melan-kolik5
17. madamseker
18. HejaR12
19. @Sendeanlarsn
20. D deliler9898
Aminnn inşallahMeral01 arkadaşımın niyetine okudum Allah dileğini ve duamızı kabul etsin
Amin canım inşallahAminnn Allah razı olsun canım Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hepimizin canım benim hepimizin hep güzelliklerle karşılaşalımAminn inşallah canm benim Allah razı olsun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
Yaklaşık 2 yıldır sitenin dua gruplarında yer alıyorum sevinclinin ablası olarak ve son aylarda da penyez83 olarakHepimizin canım benim hepimizin hep güzelliklerle karşılaşalım
Grup böyle daha güzel oldu sanki