- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
30 tane daha okudum. 50 oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaaa hayırlısı olsun inşallah. yapacak bişey yokAh kıyamam yaa.. daha da minicikmiş bebecik. Hamileyken emzirmemesi de lazım sanırım. Mutlaka doktora danışsın geç olmadan canım. Hayırlısı olsun inşallah. Kısmeti buymuş. İnşallah sorunsuz geçirir canım..
kimi ister ister olmaz kimide korunurken olur Allahın takdiri işteevet yaaa hayırlısı olsun inşallah. yapacak bişey yok
valla billa bizde aynı şeyleri konustuk ablam da bana veresiye kadar sana verseydi diyorkimi ister ister olmaz kimide korunurken olur Allahın takdiri işte
oturduğum yerde okuyorum işte ama birincilik volhat taHER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
VOLHAT arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat.............................1.100
2. Sndz ..............................185
3.İstanbulun sultani..........100
4. papatyam .......................430
5.dely.................................50
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
KALAN=2.479 (16 ocak cumaya bitirelim)
papatyam maşallah sana ya: D
cnm benim kine 304 daha eklermisinHER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
VOLHAT arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat.............................1.100
2. Sndz ..............................185
3.İstanbulun sultani..........100
4. papatyam .......................330
5.dely.................................50
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
KALAN=2.579 (16 ocak cumaya bitirelim)
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş oğlusunakızlar benden bi 100 tane daha bugünlük bu kadar yarın oğlumu hastaneye kontrola götürecem fazla okuyamam iyi akşamlar![]()
Allahın selamı Rahmeti Bereketi hepimizin üzerine olsun dualarımız kabul olsun inş
haftada cnm cuma gününe kadar katıl istersen sende her hafta birimize okuyacaz bu bitmek üzere erken biter cuma gününü beklemeden diger kişiye başalayacazHergun 4444 adeti mi tamamlicaz..
Yoksa haftadami??