- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
evde oldugum için boş zman cok bir baladıgın zaman arka arkaya ii gidiyormaşallah canım çok hızlısın ben işteyim eve gidince okuyabiliyorum akşam başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde oldugum için boş zman cok bir baladıgın zaman arka arkaya ii gidiyormaşallah canım çok hızlısın ben işteyim eve gidince okuyabiliyorum akşam başladım
BENIM ICIN HIC FARK ETMEZ CNM ONEMLI OLAN ICIMIZ VE DUALARIMIZIN ICTENLIGIDIR CNM ARKADASIM BIZLER DUALRIMIZI EDELIMDE SIRA ONEMLI DEGIL DIGER TOPIKLERDE HERKES OKUDUGUNU EKLIYEBILIYORDA BEN O YUZDEN YAZDIM AMA ISTERSENIZ DEGISTIRIN SORUN YOK CNMMerhaba,
Listeyi 1 kişi tutsa daha iyi olmaz mı?hedef 2016 tutuyordu. Ben de onu bekliyordum.
Eğer siz tutacaksınız ya da listeden devam ederek gideceksek rica ederim aşağıdakihedef 2016 nin listesinden devam edelim.
Bu durumda 5. olarak adımı yazarsanız sevinirim.
İyi geceler
Teşekkürler.HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
VOLHAT arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat.............................200
2. Sndz ..............................110
3.İstanbulun sultani..........
4. papatyam .......................
5.dely.................................
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
KALAN=4.034(16 ocak cumaya bitirelim)
Benim de adetimin 3. günü. Ben de bebek istiyorum ama napalım. Allah hayırlısını versin..Kuşlar çok kötüyüm hastalandim bu ay da olmadi duayi yarinokursam adetken olur mu
evet canım okuyabiliyorsun bu dua oldugu için ben sormustum hocayaKuşlar çok kötüyüm hastalandim bu ay da olmadi duayi yarinokursam adetken olur mu
benimde karnım ağrıyo yarın olurum bendeKuşlar çok kötüyüm hastalandim bu ay da olmadi duayi yarinokursam adetken olur mu
HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
VOLHAT arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat.............................1.254
2. Sndz ..............................185
3.İstanbulun sultani..........100
4. papatyam .......................230
5.dely.................................20
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
KALAN=2.555 (16 ocak cumaya bitirelim)
kızlar etrafınızdan okuyan olursa dagıtın isterseniz.ablama verdim 200 anneme 250 k.valideme 250 arkadasıma 100 tane dagıttım.