- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
Ben de okurum.. Kendim için başlayacaktım zaten. Sizler için de okurum. Benim adetimin ilk günü bugün. Pazartesi ya da Salı başlayabilirim. Olur di mi? Listeye ekleyebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanıtıyorum cnm
ohh maşallah sen başladın bile bende akşam okucam inş.20 daha okudum
canım bunu abdetsiz de okuyabilirmişiz hatta adetliykende okuyabilirmişiz bu sure degil dua oldugu için okuyabilirmişiz bir hocaya sordumda böyle dedi söyleyim dedimbende başlıcaktım ama bizim burda wc de sular donmuş akmıyo abdest alamıyorum akşam evde başlarım artık![]()
canım bunu adetliykende okuyabilirmişiz bir hocaya sordum bu dua sure degil okunabilir dedi abdestsizde adetliyken de söyleyim dedim cnmBen de okurum.. Kendim için başlayacaktım zaten. Sizler için de okurum. Benim adetimin ilk günü bugün. Pazartesi ya da Salı başlayabilirim. Olur di mi? Listeye ekleyebilirsiniz.
herkes okuyabildiği kadar okusun canım zaten biri bitince diğerine aktarılacakbende varımda liste yapıp paylaştırsaydınız keske
Tamam canım, saol. Başlarım o zaman. Allah kabul etsin. Beni de listeye ekler misiniz?canım bunu adetliykende okuyabilirmişiz bir hocaya sordum bu dua sure degil okunabilir dedi abdestsizde adetliyken de söyleyim dedim cnm
tabiki ama ben bilmiyorum nerden eklendiğini istanbulun sultanı yapıyor o ekler okudugunda.Allahım hepimiizn yüzünü güldürür inşallahTamam canım, saol. Başlarım o zaman. Allah kabul etsin. Beni de listeye ekler misiniz?
Amin canım. Çok saoltabiki ama ben bilmiyorum nerden eklendiğini istanbulun sultanı yapıyor o ekler okudugunda.Allahım hepimiizn yüzünü güldürür inşallah
tabiki ama ben bilmiyorum nerden eklendiğini istanbulun sultanı yapıyor o ekler okudugunda.Allahım hepimiizn yüzünü güldürür inşallah
Merhaba,KIZLAR BENIDE EKLEYIN LUTFEN BENDE OKURUM HER HAFTA BIRINE OKUYALIM CUMA GUNUNEDE BAGIS YAPIP DUA EDERIZ OLURMU???? HATTA LISTEYI BEN YAPIYORUM BEGENMEYEN DEGISTIREBILIR.
HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
Listemiz
1. Volhat.............................200 okundu
2. Sndz ..............................
3.İstanbulun sultani..........
4. papatyam .......................
5.masculin..........................
6.dely..................................
KALAN=4244
Listemiz
1- Volhat
2- Sndz
3-İstanbulun sultani
4 papatyam
maşallah canım çok hızlısın ben işteyim eve gidince okuyabiliyorum akşam başladımArkadaşlar iyi hızlı gidiyor ben 1000 e yaklaştım sabah namazından sonra baya iyi okudum inşallah çabuk çabuk bitiririz diger arkadasımıza baslarız Rabbim kabul etsin inş evde boş boş oturuyoruz en azından dilimizde dua olsun