- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.321
Canım bende bu ay ilk defa çörekotu ve bal karışımı yapıp yiyorum yumurtayı geliştiriyormuş. Topikte duydum hamiş kalan var arısütünü araştırmanın hiç oda yumurta geliştiriyor öylemi yoksa çatlatıyor mu
cnm bu adetliyken okunabiliyorben regli olduğum için okuyamayacağım kusura bakmayın
İnşallah canım.. Arı sütünü de alıp başlayayımhahaaaa ahhh keşkeeeee eşim havalara uçar herhalde . keçi boynuzuda erkeklere cok faydalı diye okumustum Şifa olur inş
bende ne duysam ne görürsem yapıyorum hayırlı sonuca ulaşırız inşİnşallah canım.. Arı sütünü de alıp başlayayım
İnşallah canım.. Amiiinnnnbende ne duysam ne görürsem yapıyorum hayırlı sonuca ulaşırız inş
Canım arısütünü ne kadara aldın eczane denbende ne duysam ne görürsem yapıyorum hayırlı sonuca ulaşırız inş
15 tl cnm aktardan aldıkCanım arısütünü ne kadara aldın eczane den
tmm cnm 370 old söylersin okudu die yazarı mKizlar bugün 200 okuyabildim Allah kabul etsin.
günaydın cnm nasılsınnngünaydın kızlar
iiyim canım sağolasın sen nasılsıngünaydın cnm nasılsınnn
çok şükür cnm halıya çay döküldü onu cıkartmaya calısıyormiiyim canım sağolasın sen nasılsın
off çok zor ne yapsan lekesi kalıyo bende kahvaltı yapıyorum söylemesi ayıp akşam açma yapmıştım ondan getirdim çok güzel olmuşçok şükür cnm halıya çay döküldü onu cıkartmaya calısıyorm
Afiyet olsun oh ne güzel .hemde nasıl nasıl işin kötüsü yeni yıkattım ertesi gün döküldüoff çok zor ne yapsan lekesi kalıyo bende kahvaltı yapıyorum söylemesi ayıp akşam açma yapmıştım ondan getirdim çok güzel olmuş
ah canım ya en sinir olduğum şeydir halıya çay dökülmesiAfiyet olsun oh ne güzel .hemde nasıl nasıl işin kötüsü yeni yıkattım ertesi gün döküldü
benimdeah canım ya en sinir olduğum şeydir halıya çay dökülmesi
Ay ne zoor iişş.. Kolay gelsin canım..çok şükür cnm halıya çay döküldü onu cıkartmaya calısıyorm
Oh ohh.. Afiyet olsunoff çok zor ne yapsan lekesi kalıyo bende kahvaltı yapıyorum söylemesi ayıp akşam açma yapmıştım ondan getirdim çok güzel olmuş
hoşgeldin canım aslında bende spor yapmak istiyorumda vaktim yok kiMerhaba kızlaarrGünaydıınn..
Ay ne zoor iişş.. Kolay gelsin canım..
Oh ohh.. Afiyet olsunEllerine sağlık..
Son gittiğim kadın doğum uzmanı, spor yap zayıfla dedi :)) Zaten başlamıştım da bu da tokat gibi vurduMetabolizmam da çok yavaş benim, çok yavaş veriyorum.. Spora da başladım ama bakalım.. Bu ay da bebiş olmazsa 1 ayım daha olacak.. Zayıf hamile oliyim bari :) "No poğaça!" bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?