- Emoji Skoru
- 3.577
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.041
ederiz cnm boş kaldıgımda okudukça dely arkadasa söylüyorum sanada söylerimkızlar okuma da bana yardımcı olabilir misiniz işlerim yoğun bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ederiz cnm boş kaldıgımda okudukça dely arkadasa söylüyorum sanada söylerimkızlar okuma da bana yardımcı olabilir misiniz işlerim yoğun bu ara
aktardan aldık cnm nette bir arastır istersen saymakla bitmiyormus faydasıı bir an önce basla derim bununla hamile kalan cokmus tabi verecek Allah bunlar sebepNerden aldın canım onu? Ben de alsam.. Keçi boynuzuna başlıcaktık da alamadım bir türlü onu da.
Ben 26 yaşındayım canım 17 aylık evliyiz ve 17 aydır istiyoruzAmin canım.. Çok saol
Bu ay tam 1 sene olacak. Evliliğimiz de 3,5 yılı geçti. Bu ay da olmazsa aşılama yaptırıcaz artık. Bekliyoruz hayırlısıyla.. Sen kaç yaşındasın? Siz ne zamandır istiyorsunuz?
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda hepimize inşallah
Ben 26 yaşındayım canım 17 aylık evliyiz ve 17 aydır istiyoruz
Eşimde de bendede bir sorun yok ama bebekte yok rahim filmi bile çektirdim oda temiz çıktı
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş çok zor gerçekten
Rabbim yüzümüzü güldürsün inş canım yaaynı yaşıtız .. bende 2013 nisan da evlendim
Rabbim yüzümüzü güldürsün inş canım ya
Evlatsızlık imtihanıda zormuş
Benim de temiz çıktı canım.. ama bekliyoruz işte.. Az kaldı inşallahBen 26 yaşındayım canım 17 aylık evliyiz ve 17 aydır istiyoruz
Eşimde de bendede bir sorun yok ama bebekte yok rahim filmi bile çektirdim oda temiz çıktı
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş çok zor gerçekten
Haklısın canım ama yapamıyorum bir türlü bebek aklımdan çıkmıyor Rabbim sabır versinhaklısın canım ama ben kafamı pek takmıyorum. daha yeni evli sayılırsın.elde ne dertler var .. sağlık olsun
Yok canım denemedik ama bu gidişle deneriz yaza doğruBenim de temiz çıktı canım.. ama bekliyoruz işte.. Az kaldı inşallah
Siz aşılama falan denediniz mi? Bizim 1 sene oldu ama olmazsa bu ay denicez. Gerçi sizin yaşınız bizden küçük ama. İnşallah en kısa zamanda olur canım.. Allah sağlık versin de
iftarda bizide unutma olur mu dua etmeyicanım ben daha bitiremedim bitsin sanada yardım ederim inş.
ugün oruçlu değilim cnm inş. perşembe tutarımiftarda bizide unutma olur mu dua etmeyi
Olur canım olur.. Kendini şöyle rahatlat: "olmazsa nasıl olsa aşılama yaparız. Sorunumuz da yok. Hayırlısıyla tutar nasıl olsa" diye düşün. "Olmazsa" diye düşünme. "Nasıl olsa olur" diye düşün.. Böyle düşünmeye çalış.Yok canım denemedik ama bu gidişle deneriz yaza doğru
p.tesi perşembemi tutuyorsunb
ugün oruçlu değilim cnm inş. perşembe tutarım
ewt canım benimp.tesi perşembemi tutuyorsun
canım senin iş ne oldu haber var mıOlur canım olur.. Kendini şöyle rahatlat: "olmazsa nasıl olsa aşılama yaparız. Sorunumuz da yok. Hayırlısıyla tutar nasıl olsa" diye düşün. "Olmazsa" diye düşünme. "Nasıl olsa olur" diye düşün.. Böyle düşünmeye çalış.
Ay yok canım yaa Umutla bekliyorum ama.. Haber gelmese de çıkmaya karar verdim burdan, Allah yüzümü kara çıkartmasın. Önümüzdeki ay söylücem. Sonra 8 hafta ihbar süresi var. Sonrası kısmet..canım senin iş ne oldu haber var mı
anladım canım hayırlısı olsun mutlu olmadığın bi yerde çalışmak zor bende biran önce dükkanımı bitirp açmayı istiyorum herşeye para lazım hemen bitmiyo işteAy yok canım yaa Umutla bekliyorum ama.. Haber gelmese de çıkmaya karar verdim burdan, Allah yüzümü kara çıkartmasın. Önümüzdeki ay söylücem. Sonra 8 hafta ihbar süresi var. Sonrası kısmet..
Allah kolaylık versin canım.. Biter inşallah bir an önce hayırlısıyla.. Valla evet her şey para maalesef. Öyle olmasa ben de burdan çoktaaann çıkardım. Mecburen çalıştım, çalışıyorum.. İnşallah güzel olur bundan sonrası hepimiz içinanladım canım hayırlısı olsun mutlu olmadığın bi yerde çalışmak zor bende biran önce dükkanımı bitirp açmayı istiyorum herşeye para lazım hemen bitmiyo işte
ben 370 okudum ...canım senin kaç eksiğin var yardımcı olayım...kızlar okuma da bana yardımcı olabilir misiniz işlerim yoğun bu ara