- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
bu hafta ben müsait degilim öğleden sonra cok giremiyorum o zaman su kadar okudum diye falan yazıyor ekle cıkart sürekli pc basında olmak gerekiyor şimdi en azından ertesi gün okudum diye yazılınca kolay oluyor listeyi tutan acısındanBENCE HERKES OKUDUĞU SAYIYI YAZSIN...
Ben daha 200 okudum amaa.. Bugün bitiririm 170 daha. Bir de papatya istanbulun sultanı'nın 100 tanesini okumuşSALATI TEFRİCİYE
dely (didem)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374 OKUDU
2.Sndz (sündüz) ..............................370 OKUDU
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............370
4. papatyam(ayşe) .........................370 OKUDU
5.dely ..............................................370 OKUDU
6.masculin(ayşe) ............................370
7.Yasemin5846 ................................185 OKUDU +185
8.Ecem8736 ……………............... …….370OKUDU
9.GULAY3535 ……................ ...........370 OKUDU
10.debusi ......................... ...............370 OKUDU
11.Gulucukgs ...................... ............370
12.meral00.....................................370- 100 = 170
tmm cnm kafam 1 milyon olduBen daha 200 okudum amaa.. Bugün bitiririm 170 daha. Bir de papatya istanbulun sultanı'nın 100 tanesini okumuş
öyle oluncada kimimiz az kimimiz çok okuyoruz haksızlık oluyo böyle daha iyi bence herkes ne kadar okuyacağını biliyoeskiden öyle yapıyorduk
böyle devam edelim demi bir liste bitinceye kadar kimseyide almayalım baska bunda biri girdi biri cıktı derken benm kafa yoktu zaten hepten gittiöyle oluncada kimimiz az kimimiz çok okuyoruz haksızlık oluyo böyle daha iyi bence herkes ne kadar okuyacağını biliyo
Evet böyle devam edelim o zaman. Listeyi bir güncelliyim mi canım?böyle devam edelim demi bir liste bitinceye kadar kimseyide almayalım baska bunda biri girdi biri cıktı derken benm kafa yoktu zaten hepten gitti
olur cnm hatta sen tut lütfenEvet böyle devam edelim o zaman. Listeyi bir güncelliyim mi canım?
bencede böyle devam edelimböyle devam edelim demi bir liste bitinceye kadar kimseyide almayalım baska bunda biri girdi biri cıktı derken benm kafa yoktu zaten hepten gitti
HAKLISINbu hafta ben müsait degilim öğleden sonra cok giremiyorum o zaman su kadar okudum diye falan yazıyor ekle cıkart sürekli pc basında olmak gerekiyor şimdi en azından ertesi gün okudum diye yazılınca kolay oluyor listeyi tutan acısından
374 TANEMİ OKUDUN TATLIMböyle devam edelim demi bir liste bitinceye kadar kimseyide almayalım baska bunda biri girdi biri cıktı derken benm kafa yoktu zaten hepten gitti
papatya zeynebin yerine 100 okudu kendi için deil zeynepten 100 düşmüştümKIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM HERKES Bİ BAKABİLİRMİ DOĞRUMU YAZMIŞIM HERKES OKUDUĞUNU KONTROL EDEBİLİRMİ.
ewet374 TANEMİ OKUDUN TATLIM
meral totlde 200 okudu 170 kaldı374 TANEMİ OKUDUN TATLIM
canım listeyi bi kişi yapsın karışıyo böyle ben zeynebin yerine okudum 100 taneyimeral totlde 200 okudu 170 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?