- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi hedef 2016
-
ozaman bende okuyayım...buda salavat zaten cnm burda bir arkadasın eşide hatta ilahiyat fakültesi mezunuymus oda sormustu eşine okunur demiş
iyiyiz canım sen nasılsın
Allah hayırlara çıkarsın canım. Güzel haberini alırız inşallah
Günaydın canım.. İş güç işte.. sıkıcı.. ama iyiyim saol canım. Sen nasılsın?
Ben okumaya devam edicem bugün de. Kaç olursa bakalım..
Allah kabul etsin canım..bende iiyim kızlar sğlun bugünde oruçluyum 3 günüm kaldı borçlarımı tutuyorum
Herkese eşit paylaştırmıştık ama okuyamayanlar da var sanırım. Ben de devam ediyorum. Normalde 370'şer paylaştırmıştık.kızlar ne kadar okuyosunuz anlamadım ben olayı...
bana sayı yokmu ozaman..benim ismimim yanında bişi yazmıyo. ama toplamıda 4444 olmuyokiHerkese eşit paylaştırmıştık ama okuyamayanlar da var sanırım. Ben de devam ediyorum. Normalde 370'şer paylaştırmıştık.
canım okuyup bitirenlerin yanında sayılar yazılı diğerleri bitirmeyenlerbana sayı yokmu ozaman..benim ismimim yanında bişi yazmıyo. ama toplamıda 4444 olmuyoki
kim ayarlıyo listeyi banada bi sayı verin okuyayım. ozaman...canım okuyup bitirenlerin yanında sayılar yazılı diğerleri bitirmeyenler
Heralde atlanmış canım..bana sayı yokmu ozaman..benim ismimim yanında bişi yazmıyo. ama toplamıda 4444 olmuyoki
Aslında öyle yapıyorduk ama süre uzar diye yapmıyorlar heralde. Farketmez benim için.herkes okuduğu kadar alsa ne güzel olr...
Listede hata olabilir. 370 okuyor herkes canım.kim ayarlıyo listeyi banada bi sayı verin okuyayım. ozaman...
Allah hayırlara çıkarsın canım. Güzel haberini alırız inşallah
Günaydın canım.. İş güç işte.. sıkıcı.. ama iyiyim saol canım. Sen nasılsın?
Ben okumaya devam edicem bugün de. Kaç olursa bakalım..
günaydın cnm sen nasısıngünaydın kızlar nasılsınız
yok cnm arkadasın durumunu tam bilmediğimden ona sayı vermemiştim diğer listede öyle paylaşırızListede hata olabilir. 370 okuyor herkes canım.
cnm 4444 okuyoruz ama senin durmunu tam bilmediğimden devam edecekmisin yoksa cıkacakmsıın bende sana paylaştırmamıstım bundan sonraki arkadasta sanada verirriz olurmukızlar ne kadar okuyosunuz anlamadım ben olayı...
banada verin öbür listede.. ama beni alıntılayın .. yoksa ben okuyamıyom mesajları...yok cnm arkadasın durumunu tam bilmediğimden ona sayı vermemiştim diğer listede öyle paylaşırız
masculin arkadas okuyamayacakmıs sanırım onun yerine okuaybilirisn istersen 370kim ayarlıyo listeyi banada bi sayı verin okuyayım. ozaman...
olur tatlım. ama beni alıntıla.. ben bu sayfaya kendim girmezsem okuyamıom mesajları..cnm 4444 okuyoruz ama senin durmunu tam bilmediğimden devam edecekmisin yoksa cıkacakmsıın bende sana paylaştırmamıstım bundan sonraki arkadasta sanada verirriz olurmu
olur tatlım. adetkende okunuyo dediginiz icin okuyorum. hemen ..370 taneyi buguün içinde bitiririm. ve size yarın bildiriim inşmasculin arkadas okuyamayacakmıs sanırım onun yerine okuaybilirisn istersen 370
Tamam canım. 12 kişi var ama. Herkes 370 okumazsa bitmiyor çünkü. Gulucukgs de dahil.yok cnm arkadasın durumunu tam bilmediğimden ona sayı vermemiştim diğer listede öyle paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?