Selamlar. 41 tane okudum.sevgili hanımlar, bebeğim için fetal dna testi yapıldı ve sonucum bu akşam gelecekmiş. sonucun sorunsuz çıkması için 4444 salat-ı tefriciye okumaya başladım ama yetişmeyecek 2000 adet ancak okudum 1 haftada. sizden ricam eğer mümkünse azar azar da olsa bana destek olabilir misiniz. çok korkuyorum dulara sığındım
Allah razı olsunSelamlar. 41 tane okudum.
50 okudum ALLAH kabul etsin güzel sonuçlar alın İNŞAALLAH3444 okuyabildim kimse yok mu destek olabilecek
20 tane okuyabilirim. İnşaAllah sonuçlar tertemiz gelir.
Allah razı olsun çok mutlu ettiniz beni ben de bir taraftan okuyorum şu an kalan 700çok çok teşekkür ederim katkınız için50 okudum ALLAH kabul etsin güzel sonuçlar alın İNŞAALLAH
Kalan 950
Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim20 tane okuyabilirim. İnşaAllah sonuçlar tertemiz gelir.
Bir arkadaşımızın 20 aldı bende 50 okudumAllah razı olsun çok mutlu ettiniz beni ben de bir taraftan okuyorum şu an kalan 700çok çok teşekkür ederim katkınız için
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuç geldi ama ben duam tamamlanmadan bakmayacağım. Sabırla okumaya devam ediyorum.Saliha40
Life light
Aktif Lora
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M Morlale8
Ceren0134
Asiltutku
@Ada-anne
kavs-i kuzah
K karamelli001
Krew
namaste21
5 528mucizemmm
agustos72
Nefes0858
Sadelikherseydir
müsait olan arkadaşlarım destek olabilir misinizKusura bakmayın izinsiz etiket yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?