440cc mentor takıldı

snsirellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
113
32
33
kızlar bugün 2. günüm 440 cc damla protez kas altı oldum sutyenin alt kısmı çok acıtıyo taş gibiler belim çok ağrıdı şimdiden sizler neler yaptınız rahatlamak için yardım lutfennnn

Geçmiş olsun cnm en zorunu atlatmışsın, sonraki sürecide atlatıcaksın sabret sadece şunu düşün illa bu acılarım biticek ve ben normal yaşantıma dönücem ama daha mutlu olarak profil mjlarıma bak acıyo acıyo yaza yaza hal olmuşum bende yaşadım aynını, açtığım konularada bakabilirsin tüm sürecim konularımda. Sık dişini pozitif düşün iyi olucaksın, ben yaşadığım acılar hiç geçmez sanıp çok ağladığımı bilirim. Ama bak mayısta senem dolucak şaka gibi :))

ay inşallah bugün 6.gün dün iyiyim diye biraz gezdim zorladım kendimi sanırım geri 4.gündeki halime döndüm :) sanırım daha 3 4 gün daha evden cikmamam kendimi yormamam gerekiyormuş.bu arada sendemi 1 ay korse kullandın dün pentiden yarım atlet aldım dönüşümlü giyerim diye ama zararı olurmuki bilemedim doktor 1 ay bunu kullan dedi korse için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…