44 kilo verme vakti.. hedef=70 !!!

Pirinç ve mayonez... bi gıdım tadına bakmak belkiiii...ama onun dışında asla yeme canım... Azcık ondan azcık bundan yiyim yaparsan kilo yine verirsin belki ama çok yavaşlar, ve senin motivasyonun düşer, ayrıca ölçüsünü kaçırman da an meselesi....Bir de yağlı yiyecekler insanı daha sonra çabuk acıktırıyor, yedikçe yiyesini getiriyor, vs. tüm diyet sürecini baltalıyor yani. 2 hafta yemeyince unutuyorsun zaten böyle zararlı yiyeceklerin tadını bile, hiç canın çekmiyor, alışıyorsun... 2 hafta dayan, gerisi gelir... :) Bi hayli kilo verince de (Bi 90 filan olunca en azından), haftada ya da 15 günde 1, ödül günlerinde yersin böyle şeyleri....

Ayrıca hoşgeldin....

aynen o verip geri aldım dediğim sürede mayonez filan yememiştim hiç canım istemiyordu o ara alışınca :) bir ara sadece akşam yiyiyordum bütün gün yemeyip kilo almıyordum hiç öyle ne kadar yersem yiyeyim ama o da çok sağlıklı sayılmaz hani ama acıkmıyordum bütün gün yedikçe daha çok acıkıyor insan. 100 bi ineyim de ilk :) önceki yaptığımdada bi inemediydim 100 ün altına içimde kaldı ya sende mi görmüştüm sanırım başlarda annenin dondurma olayından yakınıyordun doğruysa? :) bendede pazar günü aynen bir şeyler yedirtti en sevdiğim şeyi getirince önüme ne zaman başliyim desem sevdiğim bir şey getiriyor ya da bu gün devam ettim yine daha iyi :) senin nasıl gidiyor bu arada ? :)

kısss LOL cü müsün sen de
hehe kolay gelsin inşallah gönlünce verirsin kiloları sabredersen olur hiç dert etme:)

bu sitedeki suratlara da alışamadım ya mutsuz surattan çok : P bunu koyarım da normalde burdaki bi garip

saol canım :) sevgilim seviyor baya da bana da alıştırdı da kötü oynuyorum daha ya da jinx e bayıldıydım
ekleyip oynayabiliriz istersen bizim kızlarla burada başlığımız var da ekleşiyoruz küfürsüz oluyor iyi oluyor hehe

ekleyip oynayabiliriz istersen bizim kızlarla burada başlığımız var da ekleşiyoruz küfürsüz oluyor iyi oluyor hehe
dedim kötüyüm baya ondan bot takılıyorum şimdilik normalde sürekli ölüyorum ondan da yedim baya küfür zaten orda da isterseniz ekleriz yani bana uyar :)

bu gün yediklerim :)
sabah: Yok
öğlen : bir kase sütlü mısır gevreği
arada: 1 bardak nescafe
akşam: taze fasülye + 1 dilim ekmek
50 gün içinde mekik çekmiştim deminde yine mekik+şınav+ dans üçlüsünü yaptım yoruldum baya zaten yatıcam şimdi de :)
ama önce bir kaç resim :)

Evet evet o benim... O benim annem!! Şimdi yapamıyor (çok şükür) çok sağlam tepkiler koydum ehehehh...

Bayramda dozuttum, ama bu hafta bomba gibi devam ediyorum!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…