- Konu Sahibi lavinyaa01
arkadaslar 44 bedene uygun abıye arıyorum abıyesı olan bılgı verırse sevınırım bırde 4veya 5 yaş kış çocugu için gelinlik ve bindallıda arıyom elınde olanlar bılgı verırse sevınırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm fıatınıda ogrenebılırmıyım
ben birkaç abiye yayınlamıştım. 44 bedene uygun.
arkadaslar 44 bedene uygun abıye arıyorum abıyesı olan bılgı verırse sevınırım bırde 4veya 5 yaş kış çocugu için gelinlik ve bindallıda arıyom elınde olanlar bılgı verırse sevınırım
Canm bendede 44 beden gul kurusu abiye var istersn konuma bakabilirsn 50 tlye verebilirmarkadaslar 44 bedene uygun abıye arıyorum abıyesı olan bılgı verırse sevınırım bırde 4veya 5 yaş kış çocugu için gelinlik ve bindallıda arıyom elınde olanlar bılgı verırse sevınırım
alıntı yapmaya unutmuşum ,sayfaya resim ekledimarkadaslar 44 bedene uygun abıye arıyorum abıyesı olan bılgı verırse sevınırım bırde 4veya 5 yaş kış çocugu için gelinlik ve bindallıda arıyom elınde olanlar bılgı verırse sevınırım