ben bayraklıdanım canm. ozamn direk ptt subesinin birine yolluyosun öyle mi.
şöyle diyim bayraklı ana ptt değil de ,subesine yakınım genelde karıstırıyolar ana yere gidiyo oraya uzagım.bayraklı merkezdeki ptt subesi oyle belirtirsen sevnrm.ben hangı subeye yollucam.
kargo pttden ilk alcagm ıcın.sevgiyoluna yakın ptt diye belirt oraya gitmıyo kargo derlerse ana subeye dersin adliyeye yakınmı diye sor.yani kısacası yollamadan önce sorup bana bildirrsen sevnrm yarn.karısıklık olmasın. ben özkanlar kargo subesimi dicem.
tamam canm.ikimizde güle güle kullanalım.:)arada takıp edelım ürünleri.buyuk beden olunca bana seslen:)
Canim merhaba :) cizmelerini cok severek kullaniyorum..acaba bu cici kiyafetler bana olurmu? Kol altindan gogus hizasi en olculerini alabilirmiyim?birde boydan?
morlu elbisenin bedeni ve fiyatı nedir
Güle güle kullan canım :)
tunikler, kol hizasından 57 cm, elbiseler kol altından 72 cm...göğüs hizası ise 50-55 cm arası hepsi canım..Tek taraf ölçüleri..Hepsi likralı zaten..Sana çok rahat olur, vücut tipini biliyorum..
xl a kadar uygun, fiyatı 10 lira..
Kol hizasindan dedigin omuzdan etege kadar mi?bir de elbiseler tunik gibi giyilebilirmi sence taytlarla?
Yok kol altından aldım canım koltuk altından yani..omuzdan bi 10-15 cm daha farkeder..Tunikler uzun, rahar rahat taytla giyebilirsin..Ama elbiseler benim dizime geliyor..
Sen benden uzunsun..Benim boyum 167, ordan hesap et elbiseleri artık :)
Yok kol altından aldım canım koltuk altından yani..omuzdan bi 10-15 cm daha farkeder..Tunikler uzun, rahar rahat taytla giyebilirsin..Ama elbiseler benim dizime geliyor..
Sen benden uzunsun..Benim boyum 167, ordan hesap et elbiseleri artık :)
Güle güle kullan canım :)
tunikler, kol hizasından 57 cm, elbiseler kol altından 72 cm...göğüs hizası ise 50-55 cm arası hepsi canım..Tek taraf ölçüleri..Hepsi likralı zaten..Sana çok rahat olur, vücut tipini biliyorum..
xl a kadar uygun, fiyatı 10 lira..
Cok bi fark yok kuzum aramizda ben de 172 yim :) benim de dizimin az uztune gelir o zaman..hepsi icin ne dersin en en son hemsehri indirimiyle :))
Canım, siyah gri triko ve vizon ceket için çok bişey yapamam, o ikisi markalı ve inan sıfır gibi..Gördüğünde anlayacaksın zaten..
Ama diğerleri için yaparım güzel bi indirim, özeline yazıyorum şimdi
Siyah gri triko dedigin 2. Mi en sondakimi?
daha net resmi var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?