• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

44 beden yada xl beden tarz elbiseler arıyorum!!

ben bayraklıdanım canm. ozamn direk ptt subesinin birine yolluyosun öyle mi.

evet cnm misal bayraklı ptt hangi subesi sana yakın oradan alırsn o şekil yollarım sanada yazarm bizim burasını buraya yollarsn bende bornovadaym cunku yakınz

şöyle diyim bayraklı ana ptt değil de ,subesine yakınım genelde karıstırıyolar ana yere gidiyo oraya uzagım.bayraklı merkezdeki ptt subesi oyle belirtirsen sevnrm.ben hangı subeye yollucam.

şöyle diyim bayraklı ana ptt değil de ,subesine yakınım genelde karıstırıyolar ana yere gidiyo oraya uzagım.bayraklı merkezdeki ptt subesi oyle belirtirsen sevnrm.ben hangı subeye yollucam.

özkanlar kargo şubesine cnm bayraklı merkez ptt diye yolluyorum ana subeye gitmicekse?

kargo pttden ilk alcagm ıcın.sevgiyoluna yakın ptt diye belirt oraya gitmıyo kargo derlerse ana subeye dersin adliyeye yakınmı diye sor.yani kısacası yollamadan önce sorup bana bildirrsen sevnrm yarn.karısıklık olmasın. ben özkanlar kargo subesimi dicem.

kargo pttden ilk alcagm ıcın.sevgiyoluna yakın ptt diye belirt oraya gitmıyo kargo derlerse ana subeye dersin adliyeye yakınmı diye sor.yani kısacası yollamadan önce sorup bana bildirrsen sevnrm yarn.karısıklık olmasın. ben özkanlar kargo subesimi dicem.

evet özkanlar ptt kargo şubesinden alınıcak diceksin özelden isim ve tel bırakırsn bende bırakıcam simdi ...senin orası kargo ptt şube ise gider heryere gidiyor kargolar ben sevgi yoluna yakın olan ptt die belirtip göndericem sana msj atıcam sende yolladıgnda bana msj atarsın iyi gunlerde kullan canım teşekkür ederim

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Canim merhaba :) cizmelerini cok severek kullaniyorum..acaba bu cici kiyafetler bana olurmu? Kol altindan gogus hizasi en olculerini alabilirmiyim?birde boydan?

Canim merhaba :) cizmelerini cok severek kullaniyorum..acaba bu cici kiyafetler bana olurmu? Kol altindan gogus hizasi en olculerini alabilirmiyim?birde boydan?

Güle güle kullan canım :)

tunikler, kol hizasından 57 cm, elbiseler kol altından 72 cm...göğüs hizası ise 50-55 cm arası hepsi canım..Tek taraf ölçüleri..Hepsi likralı zaten..Sana çok rahat olur, vücut tipini biliyorum..

morlu elbisenin bedeni ve fiyatı nedir

xl a kadar uygun, fiyatı 10 lira..

tunikler, kol hizasından 57 cm, elbiseler kol altından 72 cm...göğüs hizası ise 50-55 cm arası hepsi canım..Tek taraf ölçüleri..Hepsi likralı zaten..Sana çok rahat olur, vücut tipini biliyorum..

Kol hizasindan dedigin omuzdan etege kadar mi?bir de elbiseler tunik gibi giyilebilirmi sence taytlarla?

Son düzenleme:
Kol hizasindan dedigin omuzdan etege kadar mi?bir de elbiseler tunik gibi giyilebilirmi sence taytlarla?

Yok kol altından aldım canım koltuk altından yani..omuzdan bi 10-15 cm daha farkeder..Tunikler uzun, rahar rahat taytla giyebilirsin..Ama elbiseler benim dizime geliyor..
Sen benden uzunsun..Benim boyum 167, ordan hesap et elbiseleri artık :)

Yok kol altından aldım canım koltuk altından yani..omuzdan bi 10-15 cm daha farkeder..Tunikler uzun, rahar rahat taytla giyebilirsin..Ama elbiseler benim dizime geliyor..

Cok bi fark yok kuzum aramizda ben de 172 yim :) benim de dizimin az uztune gelir o zaman..hepsi icin ne dersin en en son hemsehri indirimiyle :))

Canim bir de 3. Siradaki gri elbise yazlikmi?askili gibi duruyor ama anlayamadim..

daha net resmi var mı acaba

Cok bi fark yok kuzum aramizda ben de 172 yim :) benim de dizimin az uztune gelir o zaman..hepsi icin ne dersin en en son hemsehri indirimiyle :))

Canım, siyah gri triko ve vizon ceket için çok bişey yapamam, o ikisi markalı ve inan sıfır gibi..Gördüğünde anlayacaksın zaten..
Ama diğerleri için yaparım güzel bi indirim, özeline yazıyorum şimdi:34:

Canım, siyah gri triko ve vizon ceket için çok bişey yapamam, o ikisi markalı ve inan sıfır gibi..Gördüğünde anlayacaksın zaten..
Ama diğerleri için yaparım güzel bi indirim, özeline yazıyorum şimdi:34:

Siyah gri triko dedigin 2. Mi en sondakimi?

Back