Gebeliğe Hazırlık 43 yasinda hamile kalmayi istemek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wisal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
6
1
1
47
Merhaba hanmlar, 43 yasindayim ve 4 yasinda bir cocugum var. ikinci kez anne olmak istiyorum ve bir suredir deneme yapiyorduk. Sonrasinda daha da gec kalmamak adina bir dr’a danistik. Kendisi bana 1 kez asilama yapti ve basarisiz oldu. Tup bebek secenegini sordugumda, yasimdan dolayi kendi yumurtalarimla tup bebek yapmamin cok kucuk bir ihtimal oldugunu, yumurtalarimin kalitesiz olacagindan dolayi donör yumurta bulmami tavsiye etti. Benim sorum, hic bu yasta dogal yada tup bebek yontemiyle kendi yumurtalariyla hamile kalan var mi? Dr yumurta kalitesinden bahsediyor, bunu olcmenin yolu bir yolu yokmus bana soyledigine gore. Yumurtaliklarima ve kan degerlerime bakildi, hersey normal. Buna ragmen hamile kalmam cok mu imkansiz? Yurtdisinda yasiyorum ve tup bebek tedavisi pahali, birkac kere denemek gibi bir sansim yok.

Kuzenim 41. Yaşında doğal hamile kaldı. Doktorunuz korkutmuş sizi. Hormon sonuçlarınız var mı elinizde? Hormonlarda dengesizlik çok değilse doğal olabilir hala regl oluyorsanız.

Kuzenim 41. Yaşında doğal hamile kaldı. Doktorunuz korkutmuş sizi. Hormon sonuçlarınız var mı elinizde? Hormonlarda dengesizlik çok değilse doğal olabilir hala regl oluyorsanız.
Cevabiniz icin tesekkurler. Reglim duzenli,hicbir saglik sorunum yok. Hormon testlerim yapildi ve drum normal dedi. Sadece yasima bakarak bana hamilelik cok zor, bosuna paranizi harcamayin diyor.

Cevabiniz icin tesekkurler. Reglim duzenli,hicbir saglik sorunum yok. Hormon testlerim yapildi ve drum normal dedi. Sadece yasima bakarak bana hamilelik cok zor, bosuna paranizi harcamayin diyor.
Bence gereksiz korkutmuş kesinlikle sizi bir yere etiketleyeceğim orda daha iyi yardımcı olurlar.

Benim kuzenimin eşi 42 yaşında doğal yolla dayimin kizida 41 yaşında doğal yoldan hamile kaldılar hem herseyiniz normalmiş bence hamile kalabilirsiniz yeterki stres yapmayın

kaynanam 45 yaşında doğal yolla hamile kalıp normal doğum yaptı maşallah sapasağlam çocuğu oldu

Canım hayır dinleme en azından dene daha önce doğum yaptığın için şansın var deha ve vitamin desteğiyle kaliteli yumurta oluşa bilir ben 42 yaşındayım 4 yumurta 3 embriyo elde edildi doktorlar olaya zor hasta diye bakıp yapmak istemiyorlar önemli olan senin fikrin kimse ne olacağını bilmez

Tesekkurler, siz hamile kalabildiniz mi? Deha ve vitamin olarak ne kullanabilirim?

Testleriniz vs normalse neden olmasın ki? Sadece biraz zor olabilir o kadar. Doktorlar kitaplaedan ezberlediklerini soyluyor. Doktorlarin yorumlarini gozunuzde buyutmeyin. Siz test sonuclarina bakin. Kimse Allah degil. Insallah dileginiz gerceklesir

43 yaşında doğal yolla hamile kaldım ve ilk çocuğum
hatta yazı yazdım bu konuda, başka örnekler de verdim, linki burada
rahat olun, hamileliği aklınızdan çıkarın, çocuğunuz da varmış, neden olmasın?
soğan kürü 10 gün yapın, bal+probolis+arı sütü karışımı kullanın diye bir öneride de bulunabilirim

Fsh ve amh degerleriniz normalse dogal yoldan bile hamile kalabilirsiniz onu diyen doktor halt etmis.Kaldi ki arkadasim 43 yasinda tup bebek ile ikizlerini kucagina aldi

41 yaşına 3 ay kala 2. Kızımı doğurdum. 77li 3 arkadaşım biri tüp bebek olmak üzere bebeklerini kucaklarına aldılar.
Büyük kızım 2009lu 2018 mayısta son kaybımı yaşadım. 2019 haziranda kızıma hamile kaldım. O sürede d demir ve b12 takviyesi kullandım.
Bana da sorun görünmüyor ama yaştan dolayı tüp bebek demişlerdi. Eşim yanaşmadığından doğal denemek zorunda kaldım. Ve nasipmiş oldu.
İnşallahh sizin de isteğiniz olsun hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…