Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 42 beden takıma ihtiyacım var. siyah olması tercihimdir ama başka renkler de olabilir. diz hizasında olmalı bu arada. elinde olan var mı?
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 42 beden takıma ihtiyacım var. siyah olması tercihimdir ama başka renkler de olabilir. diz hizasında olmalı bu arada. elinde olan var mı?
Merhaba bende bu var lalezar marka 230 tlye almştm kumaşı çok güzel 1 kez bir iş toplantısında kullandm şık sportif de durabilen bir takm rengi siyahtır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bende bu var lalezar marka 230 tlye almştm kumaşı çok güzel 1 kez bir iş toplantısında kullandm şık sportif de durabilen bir takm rengi siyahtır Eki Görüntüle 1083281
Etek boyu 59 cnm canm etiketi 44 ama ben 42 kullanıyorm oluyor bana
Kaliteli bir ürün lalezar marka pahalıya aldm zaten 1kez bir iş yemeğinde kullandm siz ne fiyat aralığı düşünüyorsnuz
Bendede hri siyah rengi var hatta aldim hic kullanamadim.hemn hamile kalinca kilo geri veremedim yani.etiketi ustunde yani.44yaziyo ama 42bedene olur ancak.isterseniz resim yollarim fiyatida anlasiriz yani
Bendede hri siyah rengi var hatta aldim hic kullanamadim.hemn hamile kalinca kilo geri veremedim yani.etiketi ustunde yani.44yaziyo ama 42bedene olur ancak.isterseniz resim yollarim fiyatida anlasiriz yani