• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 beden abiye ariyorum...

KumraL_KrakeR

Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter 💕
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
5.095
14.270
248
36
Kardesimin dugunu icin uzun cok acik olmayan bi abiye ariyorum elinde olan varsa ve resim atarsa sewinirim.Kolsuz olabilir ama straplez ip askili olmasin.. Tesekkurler:)

Demınden berı resmı yuklemeye calısyorumama beceremıyorum arkadasım bır elbısem var bır defa gıyılmıs yaklasık 5 ay once almıstım
Senın aradgın ozellıklere sahıp uzun hala modaı bıle gecmedı resmı nasıl yukleyecegımı anlatırsan yollayım sana suan elımdekı tabletın fotolar bolumde reım kopyala ıyırum ama yapıstır kısmı cıkmıyo halıyle bende ekleyemıyorm

Msj yazma yerinin altinda eklenti ekle var ordan dosya secip eklemyi dene arkadasm

$image.jpg
Msj yazma yerinin altinda eklenti ekle var ordan dosya secip eklemyi dene arkadasm

Olmuyor sanırım arkasaım beceremıyorumkı eklentı ekleden ekeyıp resımlerden dosyaya ekledım ama buraya nasıl aktarcamkı

Ben elbıseyı 5 6 ay oncesı 480 e almıstım kaynımın dugununde bırkac saat gıydım olece dolap beklıyor 300 yada 260 bırakırım en son

Onun ıcıne goguste bıten kollu ustte dıktırmıstım ben testture cevırmıstım eger ıstersen yanında onunda verebılırım

aslında bende beğendim ama fiyat çok fazla bende bu tarz bir abiye arıyorum.50 -60 lira civarı birşey arıyorum.

Canım ınan bana o fıyata veremem cok begenerek aldım kendı keseme gore baya para verdım sımdı o fıyata satamam kı onu hala cok yenı ve modası gecmedı vıtrınlerde sıkca goruyırum bu modellerı arkadasım

Back