• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 41 yasinda hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar.
Kime ne diyecegimi bilemedigim icin buraya yazmaya karar verdim.
Yasim 41, 3 cocuk annesiyim.
Bir bebek daha istiyorum.
Doya doya yasamak adina. Hem hamileligi, hem bebegimi. Bir taraftan diyorum ki, cocuklar buyudu rahatsin ne gerek var, bir taraftan da.. Cok istiyorum.
4.cu bebegin yuzu geliyor gozumun önüne, dogmak icin bekliyor gibi..kafayi yedim galiba.
Sizce 41/42 yasinda hamile olmak cok mu gec yada sacma? Varmi aranizda bu yaslarda dogum yapan?
Canınız sıkılıyor galiba.3 çocuk var zaten keyfinize gezmenize bakın artık.

D Dilem78 su an belki hevesleniyorsunuz ama yarin obur gun buyuk cocuklariniz okullarini bitirecek is sahibi oldu evlendi torunlar derken maddi manevi zor zamanlarinizi gecirirken bir de ufak cocuk hic mantikli degil.ablam abim 14-15 yaslarindayken ben dogmusum.yasli annem oldugu icin hala uzulurum.hem kusak catismasini cok yasadik zamaninda.hem de annemin genc saglikli oldugu donemleri hic goremedim.riskli hamileligi var.engelli cocuk sahibi olma ihtimali var.herseyi gectim gezin tozun.surda 10 seneye kadar torun bakarsiniz zaten.

Back