Allah razi olsuncanım güzel düşün iyi düşün rabbimden hayırlısını dileyelim şakır şakır kanama olupta bebeklerini düşürmeyen çok tanıdığım var lütfen üzme kendini çok dua edicem sana allahım hayırlısı ise sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım ben 4 Yasin 3 fetih okudum, bir fetih kaldı sadece bugün okuyacağım inşallah. Akşam bildiririm..M mavibilgisayar
dnzderya
betul8516
braindamage
G guzbahar
eilenn
gulbera
elfce92
Kızlar bildirim yapmayanlar yapsın lütfen listeyi bu gün toparlayacağım....
birde yeni listemiz 41 merye suresi olacak perşembe günü başlanılıp bir sonraki perşembe bitirilecek Meryem suresinden sonra da 41 vakıa suresi okunacak inşallah katılmak isteyenler belirtsin lütfen
@ayseygt1453
yeni listeye katılacakmısın canımCanım ben 4 Yasin 3 fetih okudum, bir fetih kaldı sadece bugün okuyacağım inşallah. Akşam bildiririm..
canım istersen ben senin yerine de okurum meryem sürelerini...
canım ben 2 yasini yetiştiremedim müsaitsen birini okusan olur mu 1inide ben akşam eve gittiğimde okurum inşallah iş yerinde okunmaz çünküKIZLAR GÜNAYDIN
MAZERETLİ OLAN ARKADAŞLARIN YERİNEDE BEN OKURUM İNŞ,,,
SAYI BİLDİRİLİRSE AKŞAM NAMAZIYLA BAŞLARIM İNŞ
allah razı olsunKIZLAR GÜNAYDIN
MAZERETLİ OLAN ARKADAŞLARIN YERİNEDE BEN OKURUM İNŞ,,,
SAYI BİLDİRİLİRSE AKŞAM NAMAZIYLA BAŞLARIM İNŞ
TAMAM CANIM ÖĞLEN OKURUM İNŞ 1 YASİNİ....canım ben 2 yasini yetiştiremedim müsaitsen birini okusan olur mu 1inide ben akşam eve gittiğimde okurum inşallah iş yerinde okunmaz çünkü
tamam canım bana haber ver ama ben erken çıkıp dualarımı okuyacağım bir yere yemeğe davetliyiz zamanım kısıtlı olacak ona göre ayarlarım kendimiTAMAM CANIM ÖĞLEN OKURUM İNŞ 1 YASİNİ....
evet canım 1 eksik var müsaitsen olur ben iş yerinde abdest alamam okumam uygun olmaz sen işyerindemisin evde mi ?Canim benimki 5 fetih 4 yasindi listede oyle okudum sen yasini de 5 yazmisin ama eksik varsa okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?