ben 2 tane okudum canım. YASİN LİSTESİNE DE KAT BENİ NE KADAR DERSEN OKURUM. RABBİM EMEĞİNİN KARŞILIĞINI BOŞ BIRAKMASIN RAZI OLSUN SENDENpempeportakal ve dnzderya vakızdan kalan 4 eksiği 2 şer olarak paylaştınız değil mi ?
benim misafirim vardı bakamadım okumadıysanız 2 daha okuyayım hemen
Amin canım hepimizden Allah razı olsunben 2 tane okudum canım. YASİN LİSTESİNE DE KAT BENİ NE KADAR DERSEN OKURUM. RABBİM EMEĞİNİN KARŞILIĞINI BOŞ BIRAKMASIN RAZI OLSUN SENDEN
BETUL8516 : RABBİM BETUL KULUNUN KARDEŞİNİN RIZKINI ÇOĞALT VE BORÇLARINI SIKILMADAN ÖDEME KOLAYLIĞI VER. AMİNK kalemero ------- 4 tane
M mavibilgisayar ----------5 tane
betul8516 -----------4 tane
G guzbahar -----------4 tane
eilenn -----------4 tane
gulbera ----------4 tane
elfce92 ----------4 tane
pempeportakal -----------4 tane
Sealand -------------------4 tane
dnzderya ----------------4 tane
kızlar dualarımızı yazalım ama kısa ve net olsun ;
mesela ;
K kalemero Allahım özge kuluna tez zamanda hayırlı güzel gönlünden geçtiği gibi bir evlilik bahşet .AMİN
---------------------------------
dnzderya ;Allahım dnzderya kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat ve hasta annesine ve tüm hastalara şifa ver Allahım .AMİN.
-------------------------------------
gulbera ; Allahım Gülbera kulunun İşinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır.AMİN.
----------------------------
M mavibilgisayar ;Allahım döndü kulunu ailesine kavustur. Kocası ve kızı ile çok mutlu olsun ilk ogretmen atamasinda ablası ve kendisi hayırlı bir yere atansin inşallah AMİN
Paylaştık canım okuyacağım ben.pempeportakal ve dnzderya vakızdan kalan 4 eksiği 2 şer olarak paylaştınız değil mi ?
benim misafirim vardı bakamadım okumadıysanız 2 daha okuyayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?