Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım elfce de okudu 4 eksik kaldıherkesinkini toplayınca 39 oluyo tatlım ... pempeportakal 4tane yazıyo mesala o okumadımı...
yada elfce
pempeportakal 4 TANESİNİ OKUCAKMIŞ TATLIMcanım elfce de okudu 4 eksik kaldı
istersen 2 sini ben okuyum arkadaşımCanım ben bugün temizlenicem inşallah okumaya çalışcam haber veririm mutlaka
kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. sırayla döndürelim isterseniz. yine yasin ve fetih okuyalım... yada sadece bu hafta yasin okuyalım. haftaya fetih sonra meryem sonra vakıa. ayı tamamlayıp yine dönelim. ne dersiniz. benim pazar günü mazeretim bitiyor ne derseniz okurum
olur canım 2 sendeistersen 2 sini ben okuyum arkadaşım
canım 2 oku sen 2 de dnzderya okuyacakCanım ben bugün temizlenicem inşallah okumaya çalışcam haber veririm mutlaka
ÇOK GÜZEL FİKİR TATLIM. HEM TESBİH HEM KURAN OKUYOZ SÜPERRR.kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. sırayla döndürelim isterseniz. yine yasin ve fetih okuyalım... yada sadece bu hafta yasin okuyalım. haftaya fetih sonra meryem sonra vakıa. ayı tamamlayıp yine dönelim. ne dersiniz. benim pazar günü mazeretim bitiyor ne derseniz okurum
BENİ YAZ TATLIMkızlar 41 yasin listesi yapacağım kimler katılmak istiyor ve aldığı tüm sayıyı tamamlayabilecek lütfen zamanında okuyabilecek ve bildirecek arkadaşlar katılsın
ince düşüncelisin canım Allah razı olsun güzel niyetle söylüyorsun biliyoruz bunu. ama bizim mazeretli olduğumz günlerde de sen fazla okuyacaksın rahat ol sen hepimiz gönüllüyüz burda sıkma tatlı canınıYanlış anlamayın arkadaşlar hani benimde emeğim olsun istemiştim ondan yani kusura bakmayın yanlış bisey yazdiysam
yok canım öyle olur mu hepimiz okuruz ortak yeterki zamanında okunup teslim edilsin