Canım bazen bildirim gitmiyor, direk profil sayfasına yazıp yada mesaj atarsan iyi olabilir. Bildirim almıyorsa farkedemezelfce92 canım sayfayı gördün mü? hiç bildirimde bulunmamışsın da
mesaj atayım o zaman saol canımCanım bazen bildirim gitmiyor, direk profil sayfasına yazıp yada mesaj atarsan iyi olabilir. Bildirim almıyorsa farkedemez
Rica ederim canım bana da oluyor, ben otomatik bakıyorum listelere ama bildirim gelmediği zamanlar da oluyor..mesaj atayım o zaman saol canım
evet bende çok oluyor dua topiği almış gitmiş başını bildirimden ama bana 1 tane bildirim yok sonra ben merak ediyorum bu kızlar okumadılar mı bir bakayım diyorum liste çoktan tamamlanmışRica ederim canım bana da oluyor, ben otomatik bakıyorum listelere ama bildirim gelmediği zamanlar da oluyor..
Allah razı olsun canım beni de listeye alırsınız inşaalahtabi canım katılabilirsin bundan sonra 41 vakıa yapacağız ondan sonra bir daha 41 yasin 41 fetih yapabiliriz
Canım buna katılmak istiyor musun yoksa yeni liste de mi ?Allah razı olsun canım beni de listeye alırsınız inşaalah
canım bu 41 meryem suresi genelde bebek için okunur buna göre duan varsa yaz yoksa arkadaşlarımız için dua edebilirsinkızlar 1-2 gündür bakamadım. Dün nişanım vardı.. onun telaşındaydım. Şimdi evde misafirler var. Allah nasip ederse pazartesi akşamı okuyacağım
var.canım bu 41 meryem suresi genelde bebek için okunur buna göre duan varsa yaz yoksa arkadaşlarımız için dua edebilirsin
tamam canım evet öyle olmuş çok ama çokk üzüldüm veren de allah alanda vardır bir bildiği hayırlısıyla verir inşallah kucağına arkadaşımızın
yeni listede canım beni unutmazsan sevinirim canımCanım buna katılmak istiyor musun yoksa yeni liste de mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?