- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Allah razı olsun canım. Cok tesekkur ederımRabbim şifasını versin...yardımcı olmak isterim....şimdilik 2 tane alayım ...okuyunca yazarım...
Canım cok tesekkur ederim Allah razı olsun1 tane alıyorum Allah şifa versin
ay başı olmasaydım ben de okurdum ama temizlenince okumak isterim okuduğumda yazarım inşaallah
ALLAH cümlemizden razı olsun yoğun bakımda falan mı arkadaşınız?Tamam canım kısa bir süresi yok zaten ben de simdi hasta oldugum icin okuyamıyorum haberlerini bekliyorum cok tesekkur ederim Allah razı olsun
Teyzenin sanırım?
ALLAH bilir ama ALLAH'tan umut asla kesilmez yiyeceği ekmek varsa yer elbet ama dua etmek şart dualar yüzü gözü hürmetine inşaallah hayırlısıyla iyileşir aminYok canım teyzem degil ama bir yakınımız. Evet beyin kanaması gecırdı yogun bakımdadurumu kritik doktorlar cok da umutlu konuşmuyor
Âmin canım cok sag ol. Allah yardımcısı olsun onun da kım bılır neler cekıyor..ALLAH bilir ama ALLAH'tan umut asla kesilmez yiyeceği ekmek varsa yer elbet ama dua etmek şart dualar yüzü gözü hürmetine inşaallah hayırlısıyla iyileşir amin
Evet inşaallah kalan yasinleri de okuyacak arkadaşları tez zamanda bulursun bu akşama biter belki hepsiÂmin canım cok sag ol. Allah yardımcısı olsun onun da kım bılır neler cekıyor..
Insallah canım ya sag olsun buradan arkadaslar da cok yardım ettı cok az kaldı ınsallah bıtecekEvet inşaallah kalan yasinleri de okuyacak arkadaşları tez zamanda bulursun bu akşama biter belki hepsi
ALLAH hepsinden razı olsun sevap kazanıyorlar ne güzelInsallah canım ya sag olsun buradan arkadaslar da cok yardım ettı cok az kaldı ınsallah bıtecek
ALLAH hepsinden razı olsun sevap kazanıyorlar ne güzel
Âmin canım cok cok tesekkur ederim Allah razı olsubBende 1 tane okuyabilirim.Allah şifa versin tüm hastalara.