- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 26
- Konu Sahibi Aysedert989898
Bir dilegi icin caba harcayip emek verip sonrasinda 41 yasin i serif okuyarak dilegi hayirlisiyla gerceklesen var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir onunla ilgisi yok ben her turlu okuyacagim. Sadece merak ettim.Bosa gitmesin diyorsun ..
Bir dilegi icin caba harcayip emek verip sonrasinda 41 yasin i serif okuyarak dilegi hayirlisiyla gerceklesen var mi?
Sag olun guzel yorumunuz icin. Biliyorum. Sadece kabul olan var mi. Bu aralar hayatim yeterince kotu. Sadece guzel seyler gormek umutlanmak icin konuyu actimpazarlıkla duaya başlanmaz.
siz kabul edilecek ümidiyle okuyun
ayrıca kimin duasının ne şekilde kabul edileceğini yalnız Allah bilir
duanın kabul edilmemesi diye bir şey yok
Nicin yasak. Kimseye benim icin dua edin demedim. Sadece bise öğrenmek istedimSiz elinizden geleni yapın, sonra da duanızı edin, hayırlısıysa olur zaten.
Burda kimsenin çıkıp ben dua okuduğum için oldu diyeceğini sanmıyorum, sadece duaya bağlanamaz çünkü olan hiçbir şey.
Bu tip konular yasak ayrıca.
Dini konulara girdiği için yasak.Nicin yasak. Kimseye benim icin dua edin demedim. Sadece bise öğrenmek istedim
yanlış konuşuyosun cnm Allahher istediğimizi vercek diyye bişey yok hemende verir geçte veriri belkide hiç vermez yani sen istekle okuduktan sonra Allahın geri çevirceği dua yok dediğim vermezsede senin için hayırlı değildirBir dilegi icin caba harcayip emek verip sonrasinda 41 yasin i serif okuyarak dilegi hayirlisiyla gerceklesen var mi?
Hicbir dini yerici ya da bir dini empoze edici bir konu degilki yani onu anlamadim ne var bunda. Bise ogrenmek istedim. Cok sacmaDini konulara girdiği için yasak.
Allah razi olsun guzel yorumunuz icinyanlış konuşuyosun cnm Allahher istediğimizi vercek diyye bişey yok hemende verir geçte veriri belkide hiç vermez yani sen istekle okuduktan sonra Allahın geri çevirceği dua yok dediğim vermezsede senin için hayırlı değildir
bölüm kuralları gereği yasak bayan sana kötü bişey dememiş neden tersliyosun kiNicin yasak. Kimseye benim icin dua edin demedim. Sadece bise öğrenmek istedim
Sag olun guzel yorumunuz icin.. insallah :)Duaniz kabul olur inşallah.
Allah'tan çokça isteyin o hiçbir eli geri cevirmez.
Hakkınızda hayırlısı ..
rica ederim cnmAllah razi olsun guzel yorumunuz icin
Sag olun guzel yorumunuz icin. Biliyorum. Sadece kabul olan var mi. Bu aralar hayatim yeterince kotu. Sadece guzel seyler gormek umutlanmak icin konuyu actim
Haklisiniz sag olunSiz okuyun hayirlisini isteyin.Duaniz kabul olmazsa hayırlısı değilmiş dersiniz.