Merhaba canım topiğin hayırlı olsun bereket nasip etsin sana inşallahS.a Dua kardeşlerimBu sefer kendim için sizlerin duasını bekliyorum. 9 yıldır bu yolda mücadele ediyorum.. 15 gün sonra 4. Tüp bebek tedavime başlıyorum ins, Allah'ın izniyle hayırlı sağlıklı bir evladımın olmasına vesile olması için 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyup ismen (bahar) dua ederseniz cok mutlu olurum.
Katılan arkadaslarım bittikten sonra bildirim yaparsa cok sevinirim
Katılan katılamayan herkesden şimdiden Allah razı olsun. Rabbim tüm hamile kardeslerimizi saglıcakla evlatlarına kavustursun. Bekleyenlere de hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
1. Eunja
2.
Merhaba Amin canım inşallah sagolasın Rabbim bu yolda caba gosteren herkesin yuzunu guldursunMerhaba canım topiğin hayırlı olsun bereket nasip etsin sana inşallahbende 2018den beri tüp bebek işlemleri ile çabalıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın alırız
1 tane okurum @eunja
5 yasin okundu Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
5 farklı kişi okuyup dua etti ❤
Tamam canım benim cok sagol Allah razı olsun ne zaman musait olursan okuyabilirsin farketmez canım. Rabbim gonlundekilerin en hayırlısını nasip etsin sanada@eunja canim insallah rabbim nasip eder simdi mi okuyum tedavi baslayinca mi ? Ben Bir tane alim bitmezse dagitmaya calisirim
Canim benim Amin aminSsevincli 'm canım Allah razı olsun senden ve diğer okuyan kardeslerimden. Rabbim sanada hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla kucaklayın inş gulum
S.a Dua kardeşlerimBu sefer kendim için sizlerin duasını bekliyorum. 9 yıldır bu yolda mücadele ediyorum.. 15 gün sonra 4. Tüp bebek tedavime başlıyorum ins, Allah'ın izniyle hayırlı sağlıklı bir evladımın olmasına vesile olması için 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyup ismen (bahar) dua ederseniz cok mutlu olurum.
Katılan katılamayan herkesden şimdiden Allah razı olsun. Rabbim tüm hamile kardeslerimizi saglıcakla evlatlarına kavustursun. Bekleyenlere de hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
1. Eunja
2. @Ada-anne
3, 4, 5,6,7.Ssevincli ve arkadaşları
8.Magnifiaque
Balım Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bende 10 tane alıyim okuduğum kadarını okurum kalırsa dağıtırım.S.a Dua kardeşlerimBu sefer kendim için sizlerin duasını bekliyorum. 9 yıldır bu yolda mücadele ediyorum.. 15 gün sonra 4. Tüp bebek tedavime başlıyorum ins, Allah'ın izniyle hayırlı sağlıklı bir evladımın olmasına vesile olması için 41 Yasin topluyorum. Benim için okuyup ismen (bahar) dua ederseniz cok mutlu olurum.
Bismillahirrahmanirrahim
1. Eunja
2. @Ada-anne
3, 4, 5,6,7.Ssevincli ve arkadaşları
8.Magnifiaque
9.
Aminn canım benim ins Allah razı olsun sagolasınBalım Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bende 10 tane alıyim okuduğum kadarını okurum kalırsa dağıtırım.
Allah razı olsun canım, Rabbim senide en kısa zamanda hayırlısıyla sevindirsin inşBende aynı dertle 12 yıldır uğraşıyprum sizin adınıza 1 yasinde ben okurum
Sagol gulum Allah razı olsunOkurum tabi insallah bu sefer sana tutunur mucizelerinikiz olsun nasip etsin rabbim mutlaka sana dua etcem
Rabbim gonlundekini mutlaka versin o zamanSagol gulum Allah razı olsunikiz cok isterdim aslında ama bel fıtığım var o yuzden transfer e gidebilirsem ins tek embriyo tercih edicem. Bir tane olsun saglıklı hayırlı olsun tek istegim bu