- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi terelelli34
1 yasin müsait olursam haber edicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim allah kabul etsin inşallahCanim 3 Yasin okudum Rabbim kabul etsin sifasina vesile olsun insAllah.
Tamam canim benim1 yasin müsait olursam haber edicem
Yarin aksama kadr teslim edelim mümkünse arkadslarNe zamana dek okunması gerek?
Yarın akşama kadar zor ama okuyabilirsem haber veririm. Pzt uygunsa kesin okurum.Yarin aksama kadr teslim edelim mümkünse arkadslar
Canim yarin duasini edip gonderecegizYarın akşama kadar zor ama okuyabilirsem haber veririm. Pzt uygunsa kesin okurum.
Sayi tamamlandi mi,1 tane okuyayim su andaBir arkadasimin annesi icin 41 Yasin topluyoruz. Allah rizasi icin sizde dualarimiza katılır mısınız. Annemiz 2. Corana virüsuyle mucadele ediyor. Ve su anda beynini ele gecirmis durumda kendi annemiz gibi cok severiz kendisini. Cok guclu bir anne lütfen dualarimizi eksik etmeyin. Sizden yardim istiyorum. 2aydir zir durumda. Evlatlari ve biz dualara sigindik.
Tamamlanmadi canim okuyabilirsinizSayi tamamlandi mi,1 tane okuyayim su anda
Tamamlanmadi canim okuyabilirsinizSayı tamamlandı mi acaba yarın 1 tane okurdum
Dün de ben şunu içtim gogsumu rahatlattı gerçektenBunu coranayla ilgilenen dr soylemis canim dene istersen bir
Tamam okuyacagim az sonraTamamlanmadi canim okuyabilirsiniz
Gecmis olsun canim,evde durum nasil,bebelere kim bakiyor?Dün de ben şunu içtim gogsumu rahatlattı gerçekten
Bir bardak süte 2-3 diş sarımsak rendeleyip kaynattim
Onu ocaktan indirirken icine bir kaşık zencefil bir kaşık bal koydum gece rahat uyumuşum
Abla ciddi bir durumum olmadığı söylendiği için test yapılmadı ...öksürük baş ağrısı titreme üşüme alt üst solunum yolları komple kapalıydı düne kadar ...eşim in karantina ya gonderilmesi benim işime yaradıGecmis olsun canim,evde durum nasil,bebelere kim bakiyor?
Ekran resmi aldim arkadaslara atayim yapsin onlar da
Gecmis olsun canim,kotu olmussun,Allah beterinden korusun.Kekik ve zencefilli su da iyi geliyormus,icebilirsen denersinAbla ciddi bir durumum olmadığı söylendiği için test yapılmadı ...öksürük baş ağrısı titreme üşüme alt üst solunum yolları komple kapalıydı düne kadar ...eşim in karantina ya gonderilmesi benim işime yaradı
Çocuklara evde o baktı bu dönemde ...
Bu söylediğim tarifi korona pozitif olan bir kişiden öğrendim o çok rahatlamış bu tarifle bende yaptım içtim ...göğsü rahatlatıyor
İlaçlarım değiştirildi ama ısrarla test yapılmadı ...bende gitmedim korona değilsem bile olmayayım diye
Tat koku kaybı göğüste ağrı öksürük hepsi mevcuttu
İlk iki gün evde ölü gibi yattım mesela ...o zaman eşim çalışıyordu birde![]()
Gecmis olsun canim,kotu olmussun,Allah beterinden korusun.Kekik ve zencefilli su da iyi geliyormus,icebilirsen denersin![]()
Tamamlandi canim okumak isteyen yine okuyabilir tabi ben tamamladim ustunu herkese teşekkür ederim41 e tamamlandı mi acaba
Allahim kabul etsin insaallahTamamlandi canim okumak isteyen yine okuyabilir tabi ben tamamladim ustunu herkese teşekkür ederim