- 10 Temmuz 2020
- 27
- 46
- 38
Hayırlısı arkadaşım, kan sonucumu bekliyorum şu andahiç böyle negatif olur mu o kadar pozitif bir test ki daha pozitifini görmedim :) sağlıkla doğsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı arkadaşım, kan sonucumu bekliyorum şu andahiç böyle negatif olur mu o kadar pozitif bir test ki daha pozitifini görmedim :) sağlıkla doğsun inşallah
28 normalde ama tüp bebek tedavisinden sonra 31 oldu aradaMaşallah pozitif,adet döngünüz kac gunde bir
Sonuç ne zaman ?Hayırlısı arkadaşım, kan sonucumu bekliyorum şu anda
11.ve 12.günlerde yumurtladiginiza göre 25 veya 26 gunde bir adet oluyorsunuz,hayirlisi olsun28 normalde ama tüp bebek tedavisinden sonra 31 oldu arada
Kan pozitifSonuç ne zaman ?
Kan pozitif, şimdi artış kontrol
Hayırlısı olsun sonu güzel olsun, 178değerin kaç çıktı
hayırlı olsun![]()
TebriklerHayırlısı olsun sonu güzel olsun, 178
Teşekkür ederim arkadaşımTebrikler
Kan pozitif, şimdi artış kontro
Maşallah durumunuz ne olduTeşekkür ederim arkadaşım
Herşey kalbinize göre olsun inşallah![]()
Ne güzel dua Amin cümlemizin
Gece keseyi gördükMaşallah durumunuz ne oldu
Evet iki ay sonrası organik :)...Hayırlı olsun sağsalim kucağınıza almak nasip olsun
Tüp bebel tedavisi üzerine doğal yoldan oldu galiba
Maşallah... evet ben de bugün 42 oldumHayırlısıyla kucağınıza alın inşallahannem beni 42 yaşında doğurdu yani her şey mümkün yeterli allah ol desin.
İnşallah tüm kalbimden geçen duaları yazmışsınızMaşallahgözünüz aydın. Hayırlı olsun evladınız.
Rabbim analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucaklayın inşallah. Bahtı açık hayırlı bir evlat olsun
![]()