- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.201
Canım bana okumayın,beni geçebilirsin.Ben size yardım olsun diye dahil oldumSiradaNego var
Kalan 41
Nego ismini soylermisin
ISSIZZ
Magnifiaque
Yenidelhi
Life light
S Seferye hatun
burcusami
H M
SoLeiL12
goah
Aselhannn
LadyNurr
bebekedi
Nego
M Manda_Lina
Yaaa ay sen ne kadar tatlisinCanım bana okumayın,beni geçebilirsin.Ben size yardım olsun diye dahil oldum
Evlatlarıma sağlıklı,hayırlı uzun ömür için dua edin yeter
Estağfurullah canım,dua herkesin bit gün ihtiyacı olan bir şey. Amiin sağol.Yaaa ay sen ne kadar tatlisinBu kadar tum sure boyunca destek oldun Allah razi olsun Evlatlarini korusun rabbim insallah ayaklarîna tas degdirmesin
Baban cok iyi bir evlat yetistirmis okuruz tabiEstağfurullah canım,dua herkesin bit gün ihtiyacı olan bir şey. Amiin sağol.
Babamın ruhuna 1 er Fatiha okuyun başka bir şey istemem
Teşekkür ederiz canım Allah razı olsunEstağfurullah canım,dua herkesin bit gün ihtiyacı olan bir şey. Amiin sağol.
Babanızın mekânı cennet olsun canım okuruz tabiEstağfurullah canım,dua herkesin bit gün ihtiyacı olan bir şey. Amiin sağol.
2 tane aldım kalan 39SiradaM Manda_Lina var
Kalan 41
ISSIZZ
Magnifiaque
Yenidelhi
Life light
S Seferye hatun
burcusami
H M
SoLeiL12
goah
Aselhannn
LadyNurr
@bebekedi
@negoo
M Manda_Lina
Evet canım iremM Manda_Lina canım irem diye mi niyet edelim
Olsun canım birbirimize duamız geçiyor destek oluyoruz benden yana herhangi bir sıkıntı yok helal olsun hakkım.Arkadaşlar öncelikle hakkınızı helal edin sonradan katıldım çünkü, diğer ardaşlarım için okuyamadım rabbim hepinizin dualarını niyetlerini kabul etsin inşallah