- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 26
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.161
Merhaba ben konuyu yeni gördüm bende katılabilirmiyim acaba geç değilseKalan 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben konuyu yeni gördüm bende katılabilirmiyim acaba geç değilseKalan 26
Merhaba Canim normalde listeyi kapatmistik ama arkadaslar isterse olurMerhaba ben konuyu yeni gördüm bende katılabilirmiyim acaba geç değilse
Ya da hakka girmiş olmıyım bu liste btince tekrar liste yaparsanız ona katılıyımMerhaba Canim normalde listeyi kapatmistik ama arkadaslar isterse olur
Ya da hakka girmiş olmıyım bu liste btince tekrar liste yaparsanız ona katılıyım
Tamam çok sevinirim bekliyorum bugünkü arkadaş için de alabilirim 2 taneAslinda duzenli bir listemiz yok kim ne kadar okuyabilirse o kadar okuyor listeyi bitirdikten sonra baslarsak etiketleyebilirim seni
Allah razi olsun kalan 21 o zamanTamam çok sevinirim bekliyorum bugünkü arkadaş için de alabilirim 2 tane
Yok yok gel sende nasiplenYa da hakka girmiş olmıyım bu liste btince tekrar liste yaparsanız ona katılıyım
3 tane de ben alıyorum kalan 18Allah razi olsun kalan 21 o zaman
Diğer dua grubuna gelin isterseniz oraya yazın..? Ona bu akşam başlıyoruz..Ya da hakka girmiş olmıyım bu liste btince tekrar liste yaparsanız ona katılıyım
Hangisi acaba çok iyi olurDiğer dua grubuna gelin isterseniz oraya yazın..? Ona bu akşam başlıyoruz..
Aldıklarımı okudum rabbim kabul etsin inşallah
Hz ibrahim in duası...Hangisi acaba çok iyi olur
Ben 2 taneyi okudum yarın için de 2 tane alayım inşallah kalan 13
Hakkini helal et kuzum seni yanlislikla etiketledimBen okudum bile Magnifiaque 3 tane yazmadım ki
Ekledim seni canim listeyeAldıklarımı okudum rabbim kabul etsin inşallah