- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Anlaşmasak nasıl bitircektik bı sana bı bana derken mevzu çözüldüAnlasamadan bitirdik ya listeyi
Ahjajajaj cok tatli bir cozumdu amaAnlaşmasak nasıl bitircektik bı sana bı bana derken mevzu çözüldü
Tamam yarin aksam atarim yeni listeyiArkadaşlar yine birgün dinlensek yarın okumam gerekenleri bitireyim
Hakkat ne çabuk bittiTamam yarin aksam atarim yeni listeyibugun erken bitirdik hakettik dinlenmeyi
Dualaman mi? Kılmak istiyorsan kıl ben bu Surede hacet namazı var diye bilmiyorumŞimdi kızlar ben kendime aldığımı yarın okuyacağım da duasını nasıl yapıcam hacet namazı gibi kılıp mı yollayım napıyım beni bir aydınlatın
Evet canım dualamak içinDualaman mi? Kılmak istiyorsan kıl ben bu Surede hacet namazı var diye bilmiyorum
Ama ben mesela kendime başlarken bı hacet namazı kıldım üstüne 5 tane okudum kendime kuzum :)
Tamamdır kızlar mesaj alınmıştırcanım dualamak için
Life light kuzum bence hacet namazi kil arkasinada oku meryem suresini. Duani et
Allah dualarini kabul etsinTamamdır kızlar mesaj alınmıştır
Benim iş zor be kuzumAllah dualarini kabul etsin
Biriniz hamile kalinda umudum cogalsin he
Insallah Allah kolaylastirsin canom bende benim is zor diye dusunuyorumBenim iş zor be kuzumamin inşallah hepimizin duaları kabul olsun
Olcak inşallah canım umudumuzu kaybetmeyelimInsallah Allah kolaylastirsin canom bende benim is zor diye dusunuyorum
Insallah Canim insallahOlcak inşallah canım umudumuzu kaybetmeyelimzamanı var demek ki
Kismetine okumak istersenAa alayım diye gelmiştim bitirmişsiniz maşallah