- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Magnifiaque
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun inşallah hakkınızı helal edinTamam kuzum dualarken okumus olursun O zaman sana bitmis olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun inşallah hakkınızı helal edinTamam kuzum dualarken okumus olursun O zaman sana bitmis olduk
Helal olsun Insallah Tez zamanda bir bebisin olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun inşallah hakkınızı helal edin
Hepimizin inşallah şu mübarek aylarda hepimize nasip olsunHelal olsun Insallah Tez zamanda bir bebisin olsun
Ben basliyayim 4 aldim kaldı 37
Agzina saglikBen basliyayim 4 aldim kaldı 37
Ben de 4 tane aldım. Allah kabul etsin inşaAllahAgzina saglik
hasta olmayan arkadaslarbekliyorum sizi
Magnifiaque 4 aldım kalan 22 bu arada diğer aldığımı birazdan bitiriyorum canım haberin olsunBenden 3 olsun S Seferye hatun Magnifiaque ..Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin ..Kaldı 26
Kizlar 4 almak istiyorsaniz alin Ama ne kadar isterseniz yoksaMagnifiaque 4 aldım kalan 22 bu arada diğer aldığımı birazdan bitiriyorum canım haberin olsun
Canim ben simdi okudum dua ettim. Allah kabul etsin insallah
Allah razi olsun agzina saglikCanim ben simdi okudum dua ettim. Allah kabul etsin insallah
Life light (elif ) icin 1 tane soz vermistim onu okudum kuzum
Amin amin aminHepimizin inşallah şu mübarek aylarda hepimize nasip olsun
Evet kuzum sira sende Tamam ne zaman istersen5 tane ben alayim