- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
13-2
Kalan 11
Kalan 11

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel dua etmişsin.Yaa cansin senAllah ne muradin varsa versin
![]()
Allah birini bin etsin insallah ben cok tesekkur ederimAmin amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim ne güzel dua etmişsin.
Rabbim hepimizden razı olsun canım . Birbirimize destek olmalıyız herzaman
Bizi birbirimize ettigimiz dualar kurtaracakRabbim hepimizden razı olsun canım . Birbirimize destek olmalıyız
Allah razı olsunAllah birini bin etsin insallah ben cok tesekkur ederimannenede cok tesekkur ederim
![]()
Allah razi olsunIssız Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor dur. Konularına denk gelip o zamanda dua etmiştim. Allah'u Teâlâ sana hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin. Amiiin amin amin bir tane aldım.
Kalan 5
1 tane daha kaldiriyorum senin adina o zamanAllah razı olsunbir tane daha alabilirsinz. Bende çevreme söyledim de aldıkça haber veriyorum size.
İki tane daha okudumKALAN 4![]()
Olurmu hiç, ben teşekkür ederim asıl bu mübarek ayda sebebinizle iyiliğe vesile olduk. Allah razı olsun.1 tane daha kaldiriyorum senin adina o zaman
Vallah nasil tesekkur edevecegimi bilmiyorumCok sagol