- Konu Sahibi Magnifiaque
Sonraki kişiyle başlayayım o zaman adetim bitince olur mu? Benim için okunmasına gerek yok ben elimden geldiğince okurum inşallah listedekilere hayırlısıyla nasip olsun inşallahEn gec yarina kadar diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonraki kişiyle başlayayım o zaman adetim bitince olur mu? Benim için okunmasına gerek yok ben elimden geldiğince okurum inşallah listedekilere hayırlısıyla nasip olsun inşallahEn gec yarina kadar diyelim
Olur tabi nasil baslamak istersenSonraki kişiyle başlayayım o zaman adetim bitince olur mu? Benim için okunmasına gerek yok ben elimden geldiğince okurum inşallah listedekilere hayırlısıyla nasip olsun inşallah
Allah razı olsun nasipse ağustosta tekrar tüp düşünüyorum o zaman çalarım yardım kapınızıO
Olur tabi nasil baslamak istersen
Neden senide ekleyelim listeye hepimiz nasiplenmis oluruz
Anneme sorayım okuyabilirse haber vercemLife light icin son 4
Ayy insallah yeterki olsun Gunduz gece okuyalimAllah razı olsun nasipse ağustosta tekrar tüp düşünüyorum o zaman çalarım yardım kapınızı
Life light için 1 tane okudum.Evet liste belli
4 tane kaldi Life light in bitmesine sonra
S Seferye hatun a gececez atim sana listeyi
Tamam,müsait olduğum sürece okurum.Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsinNego ekliyorum senide o zaman listeye
Annem bi tane okuyacak canım
Yok canım almadım ben alıyım onuLife light canim
sen kendine almismiydin son Bir tane sana birakimmi yoksa verimmi
Dualarken okumak istermisin ?
Tamam kuzum dualarken okumus olursun O zaman sana bitmis oldukYok canım almadım ben alıyım onu