- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Bi tane okurum inşallah canım daha fazla okursam yazayımSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son 40
Bi tane de ben okuyayım canım Rabbim bir an önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinSelam kizlar yarin mubarek uc aylarin baslangici olan Recep ayına giriyoruz Bu mubarek gunlerde hayirlisiyla evlat sahibi olmasi niyetiyleISSIZZ arkadasim icin 41 Meryem suresi topluyorum Sizlerden de yardim bekliyorum tabi Meryem suresi okuyabilcek olan varmi haftaya Cumaya kadar
Son 40
Bi tane okurum inşallah canım daha fazla okursam yazayım
Bi tane de ben okuyayım canım Rabbim bir an önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinISSIZZ gerçekten yürekten istiyorum
Bende 1 tane okurum yetişmezse alırız yine.
Bende okurum bir tane inşallah hayırlısı dan tüm istiyenlere versin Rabbim
Kızlar vallaha ağlattınızbeni ..
iyiki sizi tanımışım iyiki bir şeyler vesile olmuş..
Rabbim hepinizin muradını versin Inşallah Hayırlısı ile
Kızlar vallaha ağlattınızbeni ..
Benimde 10 seneden sonra oldu. Umudunu kaybetme kimseyi dinleme zor ama tıka kulaklarını.Rabbim çok büyükKızlar vallaha ağlattınızbeni ..
İnşallah Rabbim muradına kavuşturur. Sağlıklı sıhhatli hayırlı tombiş tombiş evlatların olsun inşallahben de bir tane alırım kuzucugum
EvetMagnifiaque amin inşallah RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün canım benim.. her namazım da hepimiz için dua ediyorum
kendim de okuyabiliyor muyum kendim için ? Eğer okursun dersen bende alırım
EvetISSIZZ biz 40 tane okuyalim en son 41 inciyi sen oku duala
Soylemeyi unutmusum
Allah razi olsun insallah kabul olur dualarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?