- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
Merhaba güzel anne adayları
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim.
Ben 4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bu sure içinde bir negatif tüp denemem oldu..bugun 2. Tüp tedavime başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin süresi topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..
İki taraflı sorun var o yuzden zor bir gruptayim ama duanın gücüne inanıyorum..
Allahın izniyle bu tedavim bebeğime kavusmama vesile olur inşallah
Şimdiden bana dua eden ve Yasin Suresi hatmine katılan yüreği güzel tüm arkadaslarımdan Allah razı olsun.
Rabbim bu konuda müjde vermeyi nasip etsin.
Bitiş tarihi:22 haziran Cuma
Kalan toplam sayı: 25
* Alınan Yasin Süresi *
1) D Derin34_
2) @Lets go
3) cibi35
4) LeYLa_21 /okundu
5) Y yagmur_20
6) S Syba
7) @_FenikS_/okundu
8) madamhd
9 -10) EKMEK86
11) @Kmsl Hnd
12-13) evremina /okundu
14) 4 41EEEEE41 / okundu
15) S Seremserem
16) Esseteacher /okundu
Öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim hepinize sağlıklı kolay bir gebelik süreci ve dokuz ayın sonunda sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin. Vatanımıza ve anne babaya hayırlı evlatlar kılsın Rabbim.
Ben 4.5 yıldır bebeğimi bekliyorum.bu sure içinde bir negatif tüp denemem oldu..bugun 2. Tüp tedavime başladım. Haftaya yumurta toplama işlemim yapılacak.
Cumaya kadar 41 hamileden 41 Yasin süresi topluyorum. Benim için okuyabilir misiniz?ismim bahar..
İki taraflı sorun var o yuzden zor bir gruptayim ama duanın gücüne inanıyorum..
Allahın izniyle bu tedavim bebeğime kavusmama vesile olur inşallah
Şimdiden bana dua eden ve Yasin Suresi hatmine katılan yüreği güzel tüm arkadaslarımdan Allah razı olsun.
Rabbim bu konuda müjde vermeyi nasip etsin.
Bitiş tarihi:22 haziran Cuma
Kalan toplam sayı: 25
* Alınan Yasin Süresi *
1) D Derin34_
2) @Lets go
3) cibi35
4) LeYLa_21 /okundu
5) Y yagmur_20
6) S Syba
7) @_FenikS_/okundu
8) madamhd
9 -10) EKMEK86