Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Life light arkadaşımıza 2 adet okudum Allah kabul etsinFetih Suresi 25 adet okuyoruz üstünü kendimiz tamamlayabiliriz.
Sıradaki arkadaşımız 1). Life light (Elif ) 1
2). H M 2
3). burcusami 2
4). K Kirazxyz 2
5). ohbb 2
6). goah 2
7). S sheetan 2
8). SoLeiL12 2
9). Cookiie 2
10). Z zinciriye 2
11). R rana20 2
12). Aselhannn 2
13). M Maviayyy 2
(Başlamadan önce Salavat ve İstiğfar çekelim inşallah ) başlangıç tarihi 04.05.2021
Her akşam 21:00 e kadar sıradaki kişinin duasını bitirmiş olacağız.
Sağol canım benim o da okur görmemiştir belki daha
9 a kadar bitirelim inşallah canjmCanm bildirimi yeni gördüm okudum say iftardan hemen Sonra okucam
Tamam canm9 a kadar bitirelim inşallah canjm
Life light canım hakkını helal et eve gelip koşuşturma dan bu saate kaldı okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaAllahSağol canım benim o da okur görmemiştir belki daha
Life light arkadaşımıza 2 adet okudum Allah kabul etsin
Life light arkadaşım için bende 2 okudum .. Başladığımızi anlamadım ondan geç kaldim
Allah razı olsun hepinizdenLife light canım hakkını helal et eve gelip koşuşturma dan bu saate kaldı okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaAllah
9 a kadar bitirelim inşallah canjm
Allh razı olsunOkudum canm elif için Allah kabul etsin inşaallah
Hepmzden canmmAllh razı olsun
H M Canım sana 2 tane okudum. Allah kabul etsin inşallahFetih Suresi 25 adet okuyoruz üstünü kendimiz tamamlayabiliriz.
1). Life light 2
Siradaki 2). H M ( Hatice ) 1
3). burcusami 2
4). K Kirazxyz 2
5). ohbb 2
6). goah 2
7). S sheetan 2
8). SoLeiL12 2
9). Cookiie 2
10). Z zinciriye 2
11). R rana20 2
12). Aselhannn 2
13). M Maviayyy 2
(Başlamadan önce Salavat ve İstiğfar çekelim inşallah ) başlangıç tarihi 04.05.2021
Her akşam 21:00 e kadar sıradaki kişinin duasını bitirmiş olacağız.