Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edendim canm:)
Ben niye yokum hatceeee H MFetih Suresi 21 adet okuyoruz üstünü kendimiz tamamlayabiliriz.
Sıradaki arkadaşımız 1). Life light (Elif ) 1
2). H M 2
3).@burcusami 2
4). K Kirazxyz 2
5).@beratbedirhan 2
6).@goah 2
7). S sheetan 2
8). SoLeiL12 2
9). Cookiie 2
10). Z zinciriye 2
11). R rana20 2
(Başlamadan önce Salavat ve İstiğfar çekelim inşallah )
Gelince menzile vardın canimBen niye yokum hatceeee H M
Yapcam yapcam merak etmeGelince menzile vardın canim
Düzenli bildirimmmm yapcenmi
Elif kardeşime okudum. Rabbim gönül muradını nasip etsin inşallahFetih Suresi 21 adet okuyoruz üstünü kendimiz tamamlayabiliriz.
Sıradaki arkadaşımız 1). Life light (Elif ) 1
2). H M 2
3).@burcusami 2
4). K Kirazxyz 2
5).@beratbedirhan 2
6).@goah 2
7). S sheetan 2
8). SoLeiL12 2
9). Cookiie 2
10). Z zinciriye 2
11). R rana20 2
(Başlamadan önce Salavat ve İstiğfar çekelim inşallah )
Tamam ekledim inşallahOlur cnm ekleyebilirsin beni
Elif kardeşime okudum. Rabbim gönül muradını nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canlar Allah razı olsunLife light bende okudum inşallah allahm kolaylastirsin
Sonra kalanı aynı meryem suresindeki gibi kendimiz mi tamamlıcaz canımFetih Suresi
1). Life light
2). H M
3).@burcusami
4). K Kirazxyz
5).@beratbedirhan
6).@goah
7). S sheetan
8). SoLeiL12
9). Cookiie
10). Z zinciriye
Yarın katılmak isteyenleri netlestirip başlayalım inşallah.
En az kişi başı 2 adet okunacak kişi sayimiza gore 21, 25 27 adet okuruz inşallah.
Aynen canim 41 yapmak isterdi gönül ama ramazan yoksa biz yapıyorduk fazla okuyordukSonra kalanı aynı meryem suresindeki gibi kendimiz mi tamamlıcaz canım
Tamam canım olsun ne kadar yapabiliyorsak birbirimizi düşünmemiz bile güzel. Allah hepinizden razı olsunAynen canim 41 yapmak isterdi gönül ama ramazan yoksa biz yapıyorduk fazla okuyorduk
Ramazandan ötürü böyle gelisti.
Cümlemizden canım sendendeTamam canım olsun ne kadar yapabiliyorsak birbirimizi düşünmemiz bile güzel. Allah hepinizden razı olsun
Kurandan değilse olmaz yüzünden okumak nasip olur inşallah birgünBen katılabilir miyim ? Aslında başladım 1 haftada bitwne ama dün sabahtan akşaöa hastanedeydim eve gelince yorgunluktan uyumuşum 5 tane okumam lazımdı okuyamadıö. Naaipse hastane işi uzun sürw yok. Buradan takip edebilirim
Amin cümlemizin inşallahTeşekkürler Allah kabul etsin duanızı