- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes okursa 29 oluyor canim bazen 30 da oluyor okuyan kişiye göre üstünü sen tamamliyorsun eğer 5 tane okuduysan okuyanlarla tamamlaniyor inşallahH M canım ben kendime toplamda 5 tane okudum 33 e tamamlanması için tamamlanıyor değil mi böylece?
TAmam haberdar et arada canim hiç sesin çıkmayınca yani ona göre bolusuruz diye dedim hadi Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbim2 tane seferiye için okudum 1 tane de hilal için okucam şimdi canm ben takipteym grubu merak etme istanbula gidcegm gün bile uçakta bile okurm yani asla hakkına girmem kimsenin herkeste benm için okudu sonuçta Allah hepmzn evladını tez zamanda versin bu cuma günü hürmetine hep dualarmdsnz🏵
Tsk ederm canm cok saol bildrm yaparm artk hergünTAmam haberdar et arada canim hiç sesin çıkmayınca yani ona göre bolusuruz diye dedim hadi Allah yar ve yardımcın olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbim
Ben 41 e tamamlicam canm 12 tane fazladan okumam gerkyo hergün 4 tane okuyrm yarn biter inşallahHerkes okursa 29 oluyor canim bazen 30 da oluyor okuyan kişiye göre üstünü sen tamamliyorsun eğer 5 tane okuduysan okuyanlarla tamamlaniyor inşallah
Tamam sen bilirsin inşallahBen 41 e tamamlicam canm 12 tane fazladan okumam gerkyo hergün 4 tane okuyrm yarn biter inşallah
Hm bende katılabilirsin yer varsa. :)Herkese mümkün mertebe okuyacağız katılanlara en kısa zamanda.
Katılmak isteyen olursa bekleriz..
Magnifiaque
H M
SoLeiL12
Life light
@iremblncglyn
Merayyy
burcusami
Hhhifa
Aselhannn
S sheetan
S Seferye hatun
M Maviayyy
@Renkli Fiyonk
pawlover
R rana20
şimdilik bukadariz
Mazeretli zamanlarda diğer kişilerle yardımlaşarak bitirebiliriz
Bı kaç gün sonraya başlayacağız inşallah.
Gel canım olurHm bende katılabilirsin yer varsa. :)
Okundu Allah kabul etsin