Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okundu canım haber vermeyi unutmuşum Allah kabul etsin inşallah
O girince yazar canim ismine okuyabilirsinHilalindenmi duasi yok
Listeyemi girmek istiyorsunuzSıra kimde kime okuyacağız? Bende okuyayim
Düzenli okuyabilirmisiniz burayı takip edebilirmisinizEvet lütfen.Bugun kime okuyacağız.isim vermek niyetini belirtmek gerekiyor mu okurken
Ekledim artık bukadar kişi sayımız yeterliTamamdır bugün Allah nasip ederse öğle namazından sonra okuyunca yazarim.listeye beni de ekleyin
S Seferye hatun tamam herkes okumuş canim dün Allah kabul etsin amin.H M canım okudum bildirim yapamadım Rabbim kabul etsin inşallah
Tamamlandı dimi canım duasıS Seferye hatun tamam herkes okumuş canim dün Allah kabul etsin amin.
Aynen tamam inşallahTamamlandı dimi canım duası
Allahim Hilalin bebeğini hayırlısıyla hayırlı sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün insan sıfatında azaları tam ve sağlıklı annesine babasına vatana millete hayırlı ömrü güzel akıllı uslu başarılı sakin yapılı, sebepsiz yere ağlamaları ve huzursuzluğu olmayan Peygamber Efendimizin ilminde, Hz. Ömer adaletinde, Yûsuf -aleyhisselâm güzelliğinde, Rabbi hebli minessalihin salih bir evlat nasip eyle.29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1. Magnifiaque 2
2. H M 3
3. SoLeiL12 2
4. Life light 2
5. Merayyy 2
6. burcusami 3
7. Hhhifa 2
8. pawlover 2
9. Aselhannn bildirim yok.
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 1
13. M Maviayyy Mazaretli
14. @iremblncglyn 2
15. S sheetan 3
16. mutlulukbenihicbirakma mazeretli 1
17. aysenurt3991 1
18. zey_nep 1
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
Sıradaki kişi @Renkli Fiyonk ( hilal )
sırayı takip etmezsem böyle sonradan bana geldiğini görürüm tabi paylaştım canım şimdiHilalindenmi duasi yok
Ah ah tembel ogrencisırayı takip etmezsem böyle sonradan bana geldiğini görürüm tabi paylaştım canım şimdi