- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Takip edersin canım bir sıkıntı olursa acile git ihmal etmeInşallah cnm hiç böyle birsey basima gelmedi onun icin tedirgin oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip edersin canım bir sıkıntı olursa acile git ihmal etmeInşallah cnm hiç böyle birsey basima gelmedi onun icin tedirgin oldum
Cnm degerim dusmus galiba kimyasal gebelikTakip edersin canım bir sıkıntı olursa acile git ihmal etme
Kan mı verdin canımCnm degerim dusmus galiba kimyasal gebelik
Okudum dünkünu canm
Canim üzüldüm hayırlısı neyse o olsun inşallah gönlüne ferahlık versin RabbimInşallah cnm hiç böyle birsey basima gelmedi onun icin tedirgin oldum
Evet cnm kan verdim kani gorunce yarin gideyim dr bir hayirlisi demek böyleymiş eylul ayinda da boş gebelikten kurtaj olmuştumKan mı verdin canım
Allah razi olsun cnm hersey de vardir bir hayor öyle bakiyorum olaya demekki nasipte yokmuşCanim üzüldüm hayırlısı neyse o olsun inşallah gönlüne ferahlık versin Rabbim
Burcuyami okudun canimOkudum dünkünu canm
İnşallah saglikli nasip etsin Rabbim kimyasal sonrası daha kolay kaliniliyor kürtaj olmadı hiç olmassa.Allah razi olsun cnm hersey de vardir bir hayor öyle bakiyorum olaya demekki nasipte yokmuş
Hayirlisi cnm ya bilmiyorum.yediklerimizden ictiklerimizden mi neyse bu 3.olacak Allaha şükür kizlarim var ama iste insan üzülüyor evet şükür kurtaj olmadim.insllahta gerek kalmazİnşallah saglikli nasip etsin Rabbim kimyasal sonrası daha kolay kaliniliyor kürtaj olmadı hiç olmassa.
Evet canmBurcuyami okudun canim
Seni çok iyi anlıyorum 4 kere kaybettim nerdeyse kimyasal da değildi hepsi.. ama Allah'a sığınıp vaktini bekliyoruz başka elden ne geliyor ki kalbi atarken kaybetmek çok daha zor acısını üstümden hala atamıyorum... Arkada sarilacgim evladım da yok. O yzuden zulamizda olanlara siginacagiz elden ne gelir ki.. vaktini bekliyor demekkiHayirlisi cnm ya bilmiyorum.yediklerimizden ictiklerimizden mi neyse bu 3.olacak Allaha şükür kizlarim var ama iste insan üzülüyor evet şükür kurtaj olmadim.insllahta gerek kalmaz
Kimyasal ise kanaman varsa nasıl okuyacaksın canim adetli sayiliyorsun gebelik yok iseH M cnm arkadasim demistim okumuş 1 tane 2.de ben abdest aliyim okirum birazdan
Çok üzüldüm canım Rabbim yardımcın olsun. En kısa zamanda yerini doldursun inşallahEvet cnm kan verdim kani gorunce yarin gideyim dr bir hayirlisi demek böyleymiş eylul ayinda da boş gebelikten kurtaj olmuştum
Oyle tabi cnm rabbim sanada en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin benimde ilk gebeligim kalbi durup karnimda olmsutu 16 haftalik ya uzulmedim desemde yalan olur ama cok sukur inancimiz var iyikide kimseye soylememsiim sadece annem ve kardesim biliyor onlarda uzulecek şimdi rabbim hakkimda herzman hayirlisini nasip etsin ya birde varya insanin icine doguyor kac gundur moralim bozuktu kizim hissetti galiba ki aglaadi biraz onceSeni çok iyi anlıyorum 4 kere kaybettim nerdeyse kimyasal da değildi hepsi.. ama Allah'a sığınıp vaktini bekliyoruz başka elden ne geliyor ki kalbi atarken kaybetmek çok daha zor acısını üstümden hala atamıyorum... Arkada sarilacgim evladım da yok. O yzuden zulamizda olanlara siginacagiz elden ne gelir ki.. vaktini bekliyor demekki
Allah razi olsun cnm kaderimizde ne varsa oni yaşıyoruz hayirli saglikli evlat versin rabbim hepimizdeÇok üzüldüm canım Rabbim yardımcın olsun. En kısa zamanda yerini doldursun inşallah