- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
Neyse eksik olursa tamamlanır yoksa da 33 e rahat tamamlanır sen bana gününde soyle en iyisiYok canım bugün okundu Bende yarın söylemeyi unutursam diye şimdi söyleyim demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse eksik olursa tamamlanır yoksa da 33 e rahat tamamlanır sen bana gününde soyle en iyisiYok canım bugün okundu Bende yarın söylemeyi unutursam diye şimdi söyleyim demiştim
Tamam canımNeyse eksik olursa tamamlanır yoksa da 33 e rahat tamamlanır sen bana gününde soyle en iyisi
Yarın inşallah ekleyeyim olurmu bugunluk tamam gibi inşallah. Yarın bizle devam edersinH M canım abdest aldım ben banada yazarmısın ne kadar okuyacağımı
Tamam olur teşekkürlerYarın inşallah ekleyeyim olurmu bugunluk tamam gibi inşallah. Yarın bizle devam edersin
Canim iki tane okutturdum ben bugun icin arkadasa Allah kabul etsin insallah
burcusami balım okudum Allah kabul etsin29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1. Magnifiaque 2
2. H M 4
3. SoLeiL12 2
4. Life light 2
5. @Merayyy 2
6. burcusami 2
7. Hhhifa 1
8. pawlover 2
9. Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 2
13. M Maviayyy 2
14. M Manda_Lina
15. S sheetan 3
16. mutlulukbenihicbirakma 1
17. aysenurt3991 1
18. S sedna03
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
Sıradaki kişi burcusami
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle.. Rizana uygun yasamayi nasip eyle. Canım kizim elifimle cennette buluşmayı nasip eyle. Onun bize şefaatçi olmasını nasip eyle.. İsteyen herkese özellikle cennet annelerine saglikla kucagina alabilecegi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle..bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hastalara ya Şafi isminle sifa, dertli kullarina deva, borcu kullarına edalar nasip eyle.. Evimize saglik,huzur bereket nasip eyle..bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Cnm ya ben okuyacagam insallah biraz kötüyüm
Yaa iyi değilsen okuma bugünCnm ya ben okuyacagam insallah biraz kötüyüm
Ya cnm bir iki damla kan geldi lavobada devami gelmedi ondan canim sikildiYaa iyi değilsen okuma bugün
Sayımız doldu birimiz eksik okusa birşey olmaz inşallah.
Yerleşmedir inşallah kesilir bu zamanlarda oluyor yerleşme.Ya cnm bir iki damla kan geldi lavobada devami gelmedi ondan canim sikildi
Saglikliysa hayırlısıyla olsun inşallah.. ben ne kanamalar gördüm düşmemişti inşallah sağlıkla tutunur sanaYa insallah oyledir cnm ya dualarinda unutma benide
Sizdende razı olsun bu sıralar ihtiyacım var duaya fırsat buldukça okuyorum iste.. yarın yeni sayilari koyayimda inşallah bakarız duruma göre canimH M canım Allah razı olsun maşallah ne çok okumuşsun. Herkese yardım ediyorsun Rabbim mükafatlandırsın, ecrini kat kat versin inşallah. Eksik olursa ben de yardım etmek isterim. ❤
Aynen cnm nasibimde varsa olsun diyorum nasipre ne yaparsan yap yine olmaz.Insallah cnmSaglikliysa hayırlısıyla olsun inşallah.. ben ne kanamalar gördüm düşmemişti inşallah sağlıkla tutunur sana
Canım korkma hemen yerleşmedir o. Allahın izniyle bişey olmaz inşallahYa cnm bir iki damla kan geldi lavobada devami gelmedi ondan canim sikildi
Inşallah cnm hiç böyle birsey basima gelmedi onun icin tedirgin oldumCanım korkma hemen yerleşmedir o. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah