- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
Değişik boxerlerValla babamdan gördüğüm kadarıyla önce klasik giyinen adam gitti daha spor çılgın şeylere döndü daha ayrıntısıda bilinen işte söylemiim şimdi
Değişik boxerler
Alışırsın tatlım merak etmeaynen yaa anneme sürekli saç bakımı rengi kıyafet önerileri adam pantolonlarını daralttı yaa gözüm kanıyor bazen
VuuuuuAlışırsın tatlım merak etmebiz atlattık çok şükür ben ergen iken annem menepozda babam antropozda idi, ne günlerdi Allahım
Yaa öyleydi az atısmıyoduk yaaani. Baban ne zaman başladı evrilmeyeVuuuuuhem menopoz hem andropoz sende ergen evde 3.dünya harbi yaşanır heee
Ben evlendiğim sene tuhaf olanda dede olduktan sonra fazlalaştıYaa öyleydi az atısmıyoduk yaaani. Baban ne zaman başladı evrilmeye
Olsun beee her türlü yakışıklı babalarımız. Bi iltifat ediyorum zevkten 4 köşe oluyo ☺Ben evlendiğim sene tuhaf olanda dede olduktan sonra fazlalaştı
Olsunlar inşallah Allah başımızdan ekaik etmesin annemin üzülmesine dayanamıyorum en çok diğer yönden gülüyorumOlsun beee her türlü yakışıklı babalarımız. Bi iltifat ediyorum zevkten 4 köşe oluyo ☺
Oooo baba diyorum bu ne karizma 10 yaş genclesmissin maşallah. Gençlere taş çıkarırsın filan diyorum dünyalar onun oluyo. Hep mutlu olsunlar
Annene, üzülecek bir şeyin olmadığını söyle en kötü gününüz böyle olsunOlsunlar inşallah Allah başımızdan ekaik etmesin annemin üzülmesine dayanamıyorum en çok diğer yönden gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?