40ından sonra adam...

İkiside bence :) bazı huylar davranışlar 7 de neyse 70 inde de aynı oluyor. Ama 40 yaşındayken de bir olgunluk da geliyor üzerlerine. 10 15 sene önceki hataları veya çocukkukları yapmıyorlar benim fikrim

Galiba biraz rahata eriyorlar, belirli bi yaştan sonra. Zamanında yapamadıklarını yapmaya çalışıyorlar, babamdan anladığım kadarıyla ki babam zaten bakımlı bi adamdı ve 45li yaşlarında sık sık alışveriş yapar, bol bol spor giysiler alırdı hatta jant takılan babam, kot pantolon deri montlar filan, motosiklet almasına ramak kalmıştı yanı. Sanırım 50 yaş sendromu baş göstermişti canım babam

Valla babamdan gördüğüm kadarıyla önce klasik giyinen adam gitti daha spor çılgın şeylere döndü daha ayrıntısıda bilinen işte söylemiim şimdi

Eşim 28ken evlendim şimdi 40.
Hala aynı odun.
Keşke kendine baksa , o dede çino pantolonu o yaşlı kokan oduncu gömlekleri bıraksa, birleşik ve 5 parmak kaşlarını aldırsa burun kıllarını kesse, tarzını yenilese, saçını uzatsa, küpe taksa...neyse daha yazıp kendisinden soğumayayım

aynen yaa anneme sürekli saç bakımı rengi kıyafet önerileri adam pantolonlarını daralttı yaa gözüm kanıyor bazen
Alışırsın tatlım merak etme biz atlattık çok şükür ben ergen iken annem menepozda babam antropozda idi, ne günlerdi Allahım

Ben evlendiğim sene tuhaf olanda dede olduktan sonra fazlalaştı
Olsun beee her türlü yakışıklı babalarımız. Bi iltifat ediyorum zevkten 4 köşe oluyo ☺

Oooo baba diyorum bu ne karizma 10 yaş genclesmissin maşallah. Gençlere taş çıkarırsın filan diyorum dünyalar onun oluyo. Hep mutlu olsunlar

Olsunlar inşallah Allah başımızdan ekaik etmesin annemin üzülmesine dayanamıyorum en çok diğer yönden gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…