• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40'ımdan sonra bir kez adet oldum ama bu ay olmadım, Acaba hamile miyim? :(

kopekop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
890
7
46
İstanbul
Selam bayanlar?benim derdime bi yorum getirin ne olur,
ben 22 kasımda doğum yaptım, 31 aralıkta kırkımız çıktı, takip eden ocak ayının 25'inde adet görüm, fakat şubat bitti henüz bi şey yok..yoksa hamile miyim,
korkudan ne doktora gidebiliyorum ne de test alabildim :(
doğum iznim yeni bitti, çalışıyorum, sezeryanla doğum yaptım, daha dikişlerim bile iyileşmedi,
en önemlisi oğlum daha üç aylık ve ben yeni bir bebk istemiyorum,
bu düşünceler beni mahvetti kaç gündür,
aranızda benim gibi olan var mı?
paylaşın benimle ve beni rahatlatın ne olur :(

Bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün:71:
Belki stresten gününüz geçmiştir olabilir mi bilmiyorum hani lohusalık stresi..Gerçe kırk gün sürer derler ama vücut anca kendine gelir..Kolay değil hormonlar yerinden oynuyor bu dönemde..

Bir örnek vermek isterim ama sizide endişelendirmek istemem tabiki..
Bir tanıdığım ilk bebeğini dünyaya getirdikten bir kaç ay sonra hamile kaldı ve bir kaç ay hamile olduğunu anlamadı bile.İki kardeş arasında bir yaş kadar bir aralık var..Bence vakit kaybetmeden içinizin rahat etmesi için bir tes yapın evinizde yada yaptırın hastanede...

doğum sonrası 6 ay bir düzensizlik yaşayabilirsin hormon dengesi tamamen bozuluyo ve vücudun yeni düzene adapte olması gerek bunun içinde biraz regl düzensizliklerin olabilir kafanı takma daha cok stres oluyosun ve iyic gecikio

amin teşekkür ederim :emir_bebek:
ya aslında eşim korunuyor , ayrıntı vermek gibi olmasın da ,
acaba diyorum ben mi çok endişe ediyorum,
teyzem de dedi ki, ben de senin gibi 40'ım çıktıktan hemen sonra adet görmüştüm, buna kırk başı denir,
sonra 3-4 ay olmamış o da...inşallah öyle bi şeydir, bi de şu var eğer hamileysem bile zaten aldıramam ki..bu yüzden sadece olmadığımı bilmek istiyorum,
eğer öyleysem bi şey yapamam çünkü :(

amin teşekkür ederim :emir_bebek:
ya aslında eşim korunuyor , ayrıntı vermek gibi olmasın da ,
acaba diyorum ben mi çok endişe ediyorum,
teyzem de dedi ki, ben de senin gibi 40'ım çıktıktan hemen sonra adet görmüştüm, buna kırk başı denir,
sonra 3-4 ay olmamış o da...inşallah öyle bi şeydir, bi de şu var eğer hamileysem bile zaten aldıramam ki..bu yüzden sadece olmadığımı bilmek istiyorum,
eğer öyleysem bi şey yapamam çünkü :(

test yaptırmak istiyosan yaptır ama sonuc senın ıcın degısecekmı?bence daha fazla düşünme stres altına girme hem sütde verıyosun bebeğinide huzursuz etme güle güle büyüt bebişi:nazar: geçer hepsi dogum yapan bir kadının vücudunun eski düzenine kavuşması 1 yılı buluyor dert etmeee bebeğini düşünnnnnnnn stresli bir anne olma tamammı :D

test yaptırmak istiyosan yaptır ama sonuc senın ıcın degısecekmı?bence daha fazla düşünme stres altına girme hem sütde verıyosun bebeğinide huzursuz etme güle güle büyüt bebişi:nazar: geçer hepsi dogum yapan bir kadının vücudunun eski düzenine kavuşması 1 yılı buluyor dert etmeee bebeğini düşünnnnnnnn stresli bir anne olma tamammı :D

teşekkür ederim çok tatlısın, bi taraftan endişe ediyorum ama bi taraftan da içimden bi ses yok öyle bi şey diyor :50:
dediğin gibi kafama takmamaya çalışıyorum..

teşekkür ederim çok tatlısın, bi taraftan endişe ediyorum ama bi taraftan da içimden bi ses yok öyle bi şey diyor :50:
dediğin gibi kafama takmamaya çalışıyorum..

tabi sana takma diyorum ama benımde düğün stresim var ve düzenim tamamen şaşmış durumda :D:D ama senin durum farklı bebek var valla kendınden cok onu düşün

test yaptım ve doktora da gittim, çok şükür bi şey yok,
hemen garantili bi yönteme başvurdum doktora gitmişken..ilgilenen arkadaşlar teşekkür ederim,
kimsenin bu tür korkular yaşamaması dileğimle..:)

Back