• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40ı cıkmadan gidilmezmiş

Yeni doğan bebekleri 40 ‘ı çıkana kadar hiç mi çocuk doktoruna götür müyoruz sanki. Ee orada bir sürü yeni doğan bebekler ve annelerini görüyoruz.

Ya da hastanede aynı anda birkaç bebek doğuyor ve hastaneden çıkmadan anne ve bebekler mutlaka karşılaşıyor. O zaman neden karışmıyor bu 40 lar peki☺️😅

Merhaba kızlar doğum yapalı 13 gün oluyor ablamda dün doğum yaptı bebeği görmeye gitmek istiyorum fakat kaynanam 40ı çıkmadan gidilmez 40 cıkmayan bebeğe tarzı bişey söyledi üstüne gidilmezmiş fılan kısmeti kapanırmış evlenemezmiş vs bilgisi olan varmı ben ilk defa duydum da yeğenimide görmeye gitmek istiyorum😳
Hurafelere inanan kv inat tatile giderdim.

Gerçekten büyük hurafe olduğuna inanıyorum devlet hastanelerinde odalar 2 3 kişilik ve yeni doğum yapan kadınlar bebekleriyle yan yana eğer öyle olsaydı onların ki karismazmiydi?

Yeni doğan bebekleri 40 ‘ı çıkana kadar hiç mi çocuk doktoruna götür müyoruz sanki. Ee orada bir sürü yeni doğan bebekler ve annelerini görüyoruz.

Ya da hastanede aynı anda birkaç bebek doğuyor ve hastaneden çıkmadan anne ve bebekler mutlaka karşılaşıyor. O zaman neden karışmıyor bu 40 lar peki☺️😅
Yani mantıklı 😳

Gerçekten büyük hurafe olduğuna inanıyorum devlet hastanelerinde odalar 2 3 kişilik ve yeni doğum yapan kadınlar bebekleriyle yan yana eğer öyle olsaydı onların ki karismazmiydi?
saçma sapan eski hurafeler ya yüz vermeyin isteediklerini yaptırmaya çalışıyor kv ne münasebet ablamı görmeye gidemeyeceğim.

Bu 40 muhabbeti nedir bende çözemiyorum valla
Benim kv demişki kırk çıkmadan dışarı çıkılmaz gezme gidilmez vs eltisi kahvaltıya çağırdı gidildi ama .
KV ler tamamen ağırlık koyma peşinde kendi akıllarınca salalyın ya ne kırkıymış doktor demiyor kırkı çıkınca gel diye 3 gün sonra gidiyorsun aha ateşi çıktı 40 çıkması nı beklicez dinlemeyin saçmalıkları..

Merhaba kızlar doğum yapalı 13 gün oluyor ablamda dün doğum yaptı bebeği görmeye gitmek istiyorum fakat kaynanam 40ı çıkmadan gidilmez 40 cıkmayan bebeğe tarzı bişey söyledi üstüne gidilmezmiş fılan kısmeti kapanırmış evlenemezmiş vs bilgisi olan varmı ben ilk defa duydum da yeğenimide görmeye gitmek istiyorum😳
Batıl inanç bunlar ya

Benim kv demişki kırk çıkmadan dışarı çıkılmaz gezme gidilmez vs eltisi kahvaltıya çağırdı gidildi ama .
KV ler tamamen ağırlık koyma peşinde kendi akıllarınca salalyın ya ne kırkıymış doktor demiyor kırkı çıkınca gel diye 3 gün sonra gidiyorsun aha ateşi çıktı 40 çıkması nı beklicez dinlemeyin saçmalıkları..
illa bişey söyliycekler, illa onların dediği olucak. şunu şöyle yapma, şunu giy, oraya getirme, suraya götürme.. elini şöyle koy yamuk olmasın, kafası kare olmasın şöyle yatır.. höfff afakanlar bastı

kirk karismasi☺️☺️ banada dediler arkadasim 20. gunu bebegiyle geldi benim kiz onlar gittikten sonra zivanadan cikti benimde 3 gun sutum baya azaldi tesadufmu hurafemi bilemiyorum ama kotu bi deneyimde tekrari olursa asla kabul etmeyecem☺️

illa bişey söyliycekler, illa onların dediği olucak. şunu şöyle yapma, şunu giy, oraya getirme, suraya götürme.. elini şöyle koy yamuk olmasın, kafası kare olmasın şöyle yatır.. höfff afakanlar bastı
o yüzden dinlersen başına çıkıyorlar sen en iyi bildiğin gibi git yavruna zarar vermezsin zaten nihayetinde boş zırvalıklar.

Evet öyle laf söyleniyor ama bence o lafları bosverin.
Önemli olan mikrop kapmasın bebekler.
Malum hastalık var bebekler küçük enfeksiyon riski var.
Ona göre davranın.

Bana diyordu resim atma nazar olur yok hasta olunca ben sana dedim resim atma yok komşusunun eltisi demiş ne işi var gelinin cafe de bilmem ne saçma zırvalıklar kendi kuızı boy boy atar aman karışmıyorum artık size der :-D amerikanın oyunları bunlarrrrr kanmayınnnnn

Bizde de 40 karışır bebeklerden biri büyümez ya da hasta olur derler.bence gitme çünkü koronada var sen ya da ablan Allah korusun taşıyıp bulastirirsiniz

Back
X