4001 kadrosuna atanan veya hazırlanan arkadaşlar,bilgilerinizi paylaşırmısınız

ozsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
536
0
46
Ankara
Arkadaşlar ben kpss ye hazırlanıyorum aslen 4 yıllık grafik tasarım mezunuyum.Alanımdan atamalar çok çok az...Bu sebepten 4001 düşünüyorum fakat çok zor olduğunu söylüyorlar umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.Bilgisi olanlar atananlar lütfen bana biraz bahsedin,atanabilmem için en az kaç puan almalıyım vs...

şuan 2010 sınavına göre3. atama var 4001 ağırlıklı.ve puanların düşeceği en iyi ihtimal 88 gibi gözüküyor.4001den ilk veya 2.seferde atanmak için 90 ve üstü şart ama alınmaz mı iyi bir çalışmayla alınabilir

off çok fazla ya ilk atanmalarda atanmasamda olur ama 85 ten fazla alabileceğimi sanmıyorum çünkü sözelim kuvvetli ama matematik temelim hiç yok.

4001den bir kadro için her dersten iyi derecede yapmak lazım yani ortalar bile değil gerçekten iyi bir derece..
bence bir matematik temeli oluşturmaya bakın birşekilde olmazsa olmaz yani malesef kaldı ki standart sapma diye birşey var.kpss 120 soru matematik olmaması demek 90 net demek ( ki hiç soru kaçırmadan) bu da en fazla 80 puana denk geliyor(kendimden biliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…