Çokta mümkün değil ama düşünüyoruz bilemedim benim eski doktorum daha mantıklı geldi sanırım tekrar Erkut hocada deniycem genetik yapıp hiç sağlıklı olmayanda olur buna hazır mısın dedi hamile kalıp düşürmektense hazırım dedim.bu merkez benim eve bayağı uzak ben asyadayim orası Avrupa'da Yeditepe benim evede yakın aynı tedavi uygulayacaksa eve yakıni tercih ederim.madddiyatın el verecekse dene kuzum. Bülent tıraş bu konunalrda parmakla gösteriliyor
Bende bakmıştım çok uzak orası bana göre. Yöntem aynı uygulacaksa bence de gerek yok. Erkut Hoca da işinde ii görünyor. Genetik yaptmadan ikinci denemey mi gegçmeyi düşünüyorsunuz pekiÇokta mümkün değil ama düşünüyoruz bilemedim benim eski doktorum daha mantıklı geldi sanırım tekrar Erkut hocada deniycem genetik yapıp hiç sağlıklı olmayanda olur buna hazır mısın dedi hamile kalıp düşürmektense hazırım dedim.bu merkez benim eve bayağı uzak ben asyadayim orası Avrupa'da Yeditepe benim evede yakın aynı tedavi uygulayacaksa eve yakıni tercih ederim.
ben de 40 yaşındayım 4. tedavime başlayacağım, ilk denememde 1,5 yıl önce kalp atışı 8.hafta durduğu için kaybettim ben de. 2. ve 3. opularda emriyo genetiğe gitti ancak iyi gelen olmadı. 3 aydır doktora gidiyorum, muayenelerde yumurta sayım 8'den 2'ye düştüğü ve stresli olduğum için başlamak istemedim. bu hafta tekrar kontrole gideceğim, bakalım ne olacak. bu süreçte 7 seans tüpbebeğe yönelik akupunktura gittim stresimi azalttığını söyleyebilirim, daha önce 2 kutu promotil women kullandım şimdi imprly'ye başladım, omega3, q10, d vitamini ve hayıt çayı içiyorum. Hayıt çayını bazı doktorların da tavsiye ettiğini gördüm bikaç canlı yayında, özellikle bizim gibi ileri yaş bayanlarda. inciri kullanırken dikkatli olmanızı öneririm keza prolaktini yükseltiyormuş. Umarım sağlıcakla kucağımıza alırız.inşalah hepimizin hayırlı ve pozitifle sonuçlanır kardeşim .Çok büyük bir sınav içindeyiz .Rabbim bu duyguyu bize vermiş bizede elimizden geleni yapmak düşüyor.Hangi şehirde yaşıyorsun ? İnsan çok kötü oluyor. benim 5 yumurtam toplanmıştı 3 tane çok sağlıklı A kalite dedikleri embriolarımız oluşmuştu. 2 tane transfer edecekti rahmetli doktorum .Bi anda 3 tanesini birden transfer etti. ben çok stresliydim sürekli iptal oldugu için ay içindeki işlemlerim yumurta toplamalarım transferlerim.
Bana biraz mola verelim çok yoruldun demişti doktorum .Bekleyecek halim kalmadı demiştim. Çok pişmanım onu dinlemedigim için. Belkide yine sonuç aynı olucaktı ama insan kendini çok suçluyor bu gibi durumlarda .1 buçuk sene önce olmuştu benim kimyasal gebeliğim.
1 hafta önce kontrolde sadece 1 tane yumurtam vardıartarmı bilmiyorum.Allahım sana da güç kuvvet sabır versin herkesede. Ben sabırsız biriyim sabrı öğretti bana bu tedavi .İlaçları toplu aldıgım için tek tek fiyatlarını bilmiyorum canım .Eczanemi aradım şimdi dönüp fiyat vericek kalabalıkmış başı biraz. Tedavi gördüğüm hastaneye bağlı bi eczane oldugu için.Telefon gelir gelmez yazıcam canım.yarım saat sürmez
Bülent tıraşın adını duymuştum sanki. Benim doktorum izmir irembede idi. Belki duymuşsundur intihar etti eşinide kendinide vurarakbu bile bende çok büyük etki yaptı
Şimdi aynı hastahanenin başhekimie gidiyorum . kullandıgım ilaçları sana yazayım sende doktorun yazınca bana yazarmısın ?
3 defa günde biosteron
devit 3 damla hergün 8-10damla kullanıyorum
prowomen öğlenleri 1 tane
qenzim öğlenleri 1 tane
birde cyclo prognova diye bir düzenleyici verdi adetim düzenli ama östrojen hormonu içeriyormuş
hergün 2 şer tane incir yiyorum
akşamlarıda çoban çökerten çayı içiyorum
Selam canım geçmiş olsun inş rabbim kucağınızı boş bırakmaz sağlıklı gebeliklerin olsun inş olacakda moralinizi yüksek tutun, biosteron,teadrio,prowoman,özellikle biosteron ilk 4 ay kullanınca etki ediyormuş bana doktorum 6, aydır bu ilaçları kullandırdı ondan sonra 1,5 ay önce opu ya başladık havuz yöntemi yapılıyor geçen aydan 3 gün dondurulmuş 1 kalite embriyomuz var doktor yetmez deyip 1 ay dinlendirdi ve bu ayda iğnelere başladık 2 folükül çıktı yarın tekrar opum var ve eşim birdaha havuz yaptırmak istemiyor inanın çok çokkk fazla para gdiyor vitaminler zaten 3 vitamin bin tl iğneler 5,bin küsür opu her defasında 5,600 tl dr bana dün birikim yapıyoruz dedi iyide kafasına göremi yapacak güç kalmadı gerçekden rabbim elimizde olan embriyoya can versin inş cümlemizin yüzü gülerinşalah hepimizin hayırlı ve pozitifle sonuçlanır kardeşim .Çok büyük bir sınav içindeyiz .Rabbim bu duyguyu bize vermiş bizede elimizden geleni yapmak düşüyor.Hangi şehirde yaşıyorsun ? İnsan çok kötü oluyor. benim 5 yumurtam toplanmıştı 3 tane çok sağlıklı A kalite dedikleri embriolarımız oluşmuştu. 2 tane transfer edecekti rahmetli doktorum .Bi anda 3 tanesini birden transfer etti. ben çok stresliydim sürekli iptal oldugu için ay içindeki işlemlerim yumurta toplamalarım transferlerim.
Bana biraz mola verelim çok yoruldun demişti doktorum .Bekleyecek halim kalmadı demiştim. Çok pişmanım onu dinlemedigim için. Belkide yine sonuç aynı olucaktı ama insan kendini çok suçluyor bu gibi durumlarda .1 buçuk sene önce olmuştu benim kimyasal gebeliğim.
1 hafta önce kontrolde sadece 1 tane yumurtam vardıartarmı bilmiyorum.Allahım sana da güç kuvvet sabır versin herkesede. Ben sabırsız biriyim sabrı öğretti bana bu tedavi .İlaçları toplu aldıgım için tek tek fiyatlarını bilmiyorum canım .Eczanemi aradım şimdi dönüp fiyat vericek kalabalıkmış başı biraz. Tedavi gördüğüm hastaneye bağlı bi eczane oldugu için.Telefon gelir gelmez yazıcam canım.yarım saat sürmez
Bülent tıraşın adını duymuştum sanki. Benim doktorum izmir irembede idi. Belki duymuşsundur intihar etti eşinide kendinide vurarakbu bile bende çok büyük etki yaptı
Şimdi aynı hastahanenin başhekimie gidiyorum . kullandıgım ilaçları sana yazayım sende doktorun yazınca bana yazarmısın ?
3 defa günde biosteron
devit 3 damla hergün 8-10damla kullanıyorum
prowomen öğlenleri 1 tane
qenzim öğlenleri 1 tane
birde cyclo prognova diye bir düzenleyici verdi adetim düzenli ama östrojen hormonu içeriyormuş
hergün 2 şer tane incir yiyorum
akşamlarıda çoban çökerten çayı içiyorum
Canım bende havuz yaptiricaktim ama maliyeti çok dediğin gibi peki sen yumurtalari ngs ye yollayacak misin?benim doktor vitaminin kanitlanmis bir başarısı yok dedi sen yinede iki ay impirly bide elevit kullan dedi.incir suyu hayıt otu arı sütü sordum kullanabilirsin sorun yok dedi.havuz yönteminde peşpeşe opu olmuyor mu ? Ondada mı dinlendirme yapılıyorSelam canım geçmiş olsun inş rabbim kucağınızı boş bırakmaz sağlıklı gebeliklerin olsun inş olacakda moralinizi yüksek tutun, biosteron,teadrio,prowoman,özellikle biosteron ilk 4 ay kullanınca etki ediyormuş bana doktorum 6, aydır bu ilaçları kullandırdı ondan sonra 1,5 ay önce opu ya başladık havuz yöntemi yapılıyor geçen aydan 3 gün dondurulmuş 1 kalite embriyomuz var doktor yetmez deyip 1 ay dinlendirdi ve bu ayda iğnelere başladık 2 folükül çıktı yarın tekrar opum var ve eşim birdaha havuz yaptırmak istemiyor inanın çok çokkk fazla para gdiyor vitaminler zaten 3 vitamin bin tl iğneler 5,bin küsür opu her defasında 5,600 tl dr bana dün birikim yapıyoruz dedi iyide kafasına göremi yapacak güç kalmadı gerçekden rabbim elimizde olan embriyoya can versin inş cümlemizin yüzü güler
Canm geçmiş olsun havuz çok yıpratıcı maddi yönden her ay opu olacan yada 1 adet arası düşünsene her ay 5,bin 6 bin tl iğneler birde 5,600 tl opu için ayrıyetten vitaminler bin tl 2 ayda bir on binden fazla para gidiyor biz tükendik vallah çok zor Allahım güç kuvvet versin size5. Gün embriyosuydu canım şimdi Bülent tıraş ile görüştüm .oda havuz yapalım dedi yumurta biriktirip ngs ye yollama taraftarı ama çok pahalı olucak bizim için ngs sadece bir yumurta 350 Euro o yüzden napicaz bilemedik.canim bu doktor da dondurulmuş istiyor.bizim yaşımızda başarı şansı daha yüksekmiş
ben de 40 yaşındayım 4. tedavime başlayacağım, ilk denememde 1,5 yıl önce kalp atışı 8.hafta durduğu için kaybettim ben de. 2. ve 3. opularda emriyo genetiğe gitti ancak iyi gelen olmadı. 3 aydır doktora gidiyorum, muayenelerde yumurta sayım 8'den 2'ye düştüğü ve stresli olduğum için başlamak istemedim. bu hafta tekrar kontrole gideceğim, bakalım ne olacak. bu süreçte 7 seans tüpbebeğe yönelik akupunktura gittim stresimi azalttığını söyleyebilirim, daha önce 2 kutu promotil women kullandım şimdi imprly'ye başladım, omega3, q10, d vitamini ve hayıt çayı içiyorum. Hayıt çayını bazı doktorların da tavsiye ettiğini gördüm bikaç canlı yayında, özellikle bizim gibi ileri yaş bayanlarda. inciri kullanırken dikkatli olmanızı öneririm keza prolaktini yükseltiyormuş. Umarım sağlıcakla kucağımıza alır
Genetige yollarsan bir o kadar daha vericeksin .gerçekten çok zor ve yıpratıcı hem maddi hem maneviCanm geçmiş olsun havuz çok yıpratıcı maddi yönden her ay opu olacan yada 1 adet arası düşünsene her ay 5,bin 6 bin tl iğneler birde 5,600 tl opu için ayrıyetten vitaminler bin tl 2 ayda bir on binden fazla para gidiyor biz tükendik vallah çok zor Allahım güç kuvvet versin size
Canım Allah yardımcımız olsun genetikten sağlıklı gelmemesi eminim çok zordur hayal kırıklığı kaç yumurta oluşmustu sende kaçını yolladın genetigeben de 40 yaşındayım 4. tedavime başlayacağım, ilk denememde 1,5 yıl önce kalp atışı 8.hafta durduğu için kaybettim ben de. 2. ve 3. opularda emriyo genetiğe gitti ancak iyi gelen olmadı. 3 aydır doktora gidiyorum, muayenelerde yumurta sayım 8'den 2'ye düştüğü ve stresli olduğum için başlamak istemedim. bu hafta tekrar kontrole gideceğim, bakalım ne olacak. bu süreçte 7 seans tüpbebeğe yönelik akupunktura gittim stresimi azalttığını söyleyebilirim, daha önce 2 kutu promotil women kullandım şimdi imprly'ye başladım, omega3, q10, d vitamini ve hayıt çayı içiyorum. Hayıt çayını bazı doktorların da tavsiye ettiğini gördüm bikaç canlı yayında, özellikle bizim gibi ileri yaş bayanlarda. inciri kullanırken dikkatli olmanızı öneririm keza prolaktini yükseltiyormuş. Umarım sağlıcakla kucağımıza alırız.
2 yumurta gönderdik, biri tamamen kötüydü, diğerinde uzman yaşamla bağdaşmıyor dedi 2 kromozom ile ilgili biri eksik biri fazlaydı, ciddi bir umutsuzluk yaratıyor. özellikle bunlardan sonra muayenelerde görünen yumurta sayım da 8'den 2'ye düşünce iyice umutsuzluğa düştüm. son 2-3 kez kez daha deneyeceğim olmaz ise olmaması gerekiyordur diyeceğim, bırakacağım.Canım Allah yardımcımız olsun genetikten sağlıklı gelmemesi eminim çok zordur hayal kırıklığı kaç yumurta oluşmustu sende kaçını yolladın genetige
Benim bir buçuk sene önce sürekli tedavi lerim iptal olduğu için normal tüp bebek parasının ilaçlarından 5-6 katı para harcadık mahvolduk canım da gitti perişan oluyor insan Allah'ım yardımcımız olsun mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine ayırlı gebelik lerimiz olsun İnşallah kardeşim Rabbim bu duyguyu vermiş İnşallah sonuna kadar da yaşamayı nasip etsin hepimizeSelam canım geçmiş olsun inş rabbim kucağınızı boş bırakmaz sağlıklı gebeliklerin olsun inş olacakda moralinizi yüksek tutun, biosteron,teadrio,prowoman,özellikle biosteron ilk 4 ay kullanınca etki ediyormuş bana doktorum 6, aydır bu ilaçları kullandırdı ondan sonra 1,5 ay önce opu ya başladık havuz yöntemi yapılıyor geçen aydan 3 gün dondurulmuş 1 kalite embriyomuz var doktor yetmez deyip 1 ay dinlendirdi ve bu ayda iğnelere başladık 2 folükül çıktı yarın tekrar opum var ve eşim birdaha havuz yaptırmak istemiyor inanın çok çokkk fazla para gdiyor vitaminler zaten 3 vitamin bin tl iğneler 5,bin küsür opu her defasında 5,600 tl dr bana dün birikim yapıyoruz dedi iyide kafasına göremi yapacak güç kalmadı gerçekden rabbim elimizde olan embriyoya can versin inş cümlemizin yüzü güler
Canm doktorum. Ngrs felan birşey demedi 1 kalite ve çok iyi dedi .. yok canm meselan 1 ay önce opu oldum opudam sonra 1 ay dinlendirdi çünki opudan sonra adet oldum gittim opudan kaynaklı geçici kistler oluşmuş cyg.. düzen ilacı verdi , ilaç bitti bu ay adet oldum gittim 2 folükül dedi iğne verdi tam 5 gün kullandım baya 18 mm olmuşlar bir öncekinde 8 gün iğne olmuştum bu ay hızlı büyümüşler, canm ben geçtiğimiz ekim ayında tüp bebek diye gittim eşimle 3 vitamin verdi bu sürece kadar da rahim flimi hsg polip ameliyatı yaptı doktorum .. ana hayıt otu falan boş canım biosteron teadrio,prowoman ekim ayında başladım 7 aydır aksatmadan içtim sadece bu ilaç bin tl artık almaz eşim inş yarın opum iyi geçer, geçen ay 4 yum toplandı sadece 1 döllendi diğerlerine işlemsiz dediler ne saçma boşunamı aylardır bu vitaminleri içiyoruz dünya para birde ve sonuç toplanan yumurtalar işlemsiz deniyor anlamıyorum çok zor yaaaCanım bende havuz yaptiricaktim ama maliyeti çok dediğin gibi peki sen yumurtalari ngs ye yollayacak misin?benim doktor vitaminin kanitlanmis bir başarısı yok dedi sen yinede iki ay impirly bide elevit kullan dedi.incir suyu hayıt otu arı sütü sordum kullanabilirsin sorun yok dedi.havuz yönteminde peşpeşe opu olmuyor mu ? Ondada mı dinlendirme yapılıyor
İnş kardeşim inş perişan olduk gerçekden Allahım güzel sonuçlandırsız bizleriBenim bir buçuk sene önce sürekli tedavi lerim iptal olduğu için normal tüp bebek parasının ilaçlarından 5-6 katı para harcadık mahvolduk canım da gitti perişan oluyor insan Allah'ım yardımcımız olsun mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine ayırlı gebelik lerimiz olsun İnşallah kardeşim Rabbim bu duyguyu vermiş İnşallah sonuna kadar da yaşamayı nasip etsin hepimize
Benim hiç embriom kalmadıSelam canım geçmiş olsun inş rabbim kucağınızı boş bırakmaz sağlıklı gebeliklerin olsun inş olacakda moralinizi yüksek tutun, biosteron,teadrio,prowoman,özellikle biosteron ilk 4 ay kullanınca etki ediyormuş bana doktorum 6, aydır bu ilaçları kullandırdı ondan sonra 1,5 ay önce opu ya başladık havuz yöntemi yapılıyor geçen aydan 3 gün dondurulmuş 1 kalite embriyomuz var doktor yetmez deyip 1 ay dinlendirdi ve bu ayda iğnelere başladık 2 folükül çıktı yarın tekrar opum var ve eşim birdaha havuz yaptırmak istemiyor inanın çok çokkk fazla para gdiyor vitaminler zaten 3 vitamin bin tl iğneler 5,bin küsür opu her defasında 5,600 tl dr bana dün birikim yapıyoruz dedi iyide kafasına göremi yapacak güç kalmadı gerçekden rabbim elimizde olan embriyoya can versin inş cümlemizin yüzü güler
Merhaba canım yeni tedavin hayırlı olsun .bende 2. Tedavi için hazırlık aşamasındayım ilk tedavim geçen ay düşükle sonlandı 42 yaşındayım bendede yaş faktörü ve düşük yumurtalık rezervi var.ilk tedavide 7 yumurta topandi 2 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu iki adet sonrası transfer oldu .beta HCG 931 çıktı inanılmaz mutluyduk ilk tedavide başarmıştık 6 haftaya kadar herşey çok iyiydi kese yolk kesesi oluşmustu ama kalp atışı yoktu iki hafta bekledik 8. Haftada kalp atışı olmadı 6. Haftadan sonra gelişimi durdu ilaçları kestik ve düşükle son buldu .şimdi tekrar deniycez ama baya umutlarımız söndü doktor yumurtalık baya zayıftı dedi ama o zaman neden 5. Güne gitti anlam veremedik şimdi başka bir kaç yer ile gorusucez yarın randevum var Bülent tıraş ile bakalım o ne diyecek prowemen eczaneden mi alıyorsun fiyat ne kadar bilgi verirmisin canım
Ben inciri akşamdan zeytinyağına koyuyorum her akşam 2 tane sabahlari çıkarıp yiyorum canım. Nasıl geçti canım kontrolünYarın doktordan çıkınca yazarım bende sana canım ilk tedavimde bana sadece impirly vermişti başka da vitamin vermediben İstanbul da yaşıyorum ilk tedavim Yeditepe hastanesinde şimdi ikinci de daha temkinliyim bir kaç yerden randevu aldım .yarın Acıbadem Hastanesi'ne haftaya bahceciden randevu aldım .ilk bebeği kaybedince insan hemen pat diye atlamak istemiyor .sen baya takviye kullanıyorsun dediğin ilaca baktım internet fiyatı 250 gibi bir şey imprily 300 e alıyordum ben ama eşim doktor söylemeden hiç bir ilaç aldırmam sana diyor yumurta toplama işleminden önce bende incir kürü yapıyordum kaynatıp sabah akşam iciyordum .
Canım tahlillerime falan baktı muayene etmedi.yeni düşük yaptığım için iki adet dönemi beklemem gerekiyormuş.bu doktor kesinlikle ngs ye yollama taraftarı ama baştan uyardı sağlam gelmeyebilir de bunada hazır olun dedi.havuz yapalım ne kadar embriyomuz olursa şansımız o kadar yüksek olur dedi.ama canım çok pahalı bizim gücümüz kaldırmaz .sanırım ben yine eski doktorumu tercih edicem ona yogunlasiyorum . önümüzdeki hafta bahçecide randevum var bakalım bide onu dinleyim karar vericem.bizim yaştan dolayı yüzde 15 şansımız varmış .3 sebepten olmaz dedi biri rahim sende o sağlam olmaması için engel değil iki sperm oda çok iyi ama bizim engel yumurtanın kalitesizliği inşallah o engelide asarsak sorun kalmıyor canımNur nasıl geçti canım kontrolün
Yumurta kalitesizliği buyumemesi mı oluyor yumurtaların nurumCanım tahlillerime falan baktı muayene etmedi.yeni düşük yaptığım için iki adet dönemi beklemem gerekiyormuş.bu doktor kesinlikle ngs ye yollama taraftarı ama baştan uyardı sağlam gelmeyebilir de bunada hazır olun dedi.havuz yapalım ne kadar embriyomuz olursa şansımız o kadar yüksek olur dedi.ama canım çok pahalı bizim gücümüz kaldırmaz .sanırım ben yine eski doktorumu tercih edicem ona yogunlasiyorum . önümüzdeki hafta bahçecide randevum var bakalım bide onu dinleyim karar vericem.bizim yaştan dolayı yüzde 15 şansımız varmış .3 sebepten olmaz dedi biri rahim sende o sağlam olmaması için engel değil iki sperm oda çok iyi ama bizim engel yumurtanın kalitesizliği inşallah o engelide asarsak sorun kalmıyor canım
Yok kuzum gayet iyi büyüyor .geçen opuda 7 tane toplandı ama 2 kaldı işte oda sağlıksızmis demekki tutundu ama ilerlemedi.yani yumurta kalitesiz olursa büyüsü tutunsa bile ilerlemiyor .Yumurta kalitesizliği buyumemesi mı oluyor yumurtaların nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?