40 yasından sonra tüp bebek sahibi olmaya çabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu

Evet o kadar çok gidiyor ki.. Eşler de anlamıyor bizi sanki. O maddi bakıyor olaylara, ben manevi. İnşallah seninki pozitiftir de hiç gerek kalmaz bir daha denemene
Çok haklısın benm eşimde maddi düşünüyor bizi anlamıyorlar hiç ama benim eşim asla birdaha yapacanı sanmam benim son şnsım canım galiba bebeğe hasret olacam olmazsa inş sen kucağına alacaksın

Canım belirtim pek yoktu, transferin dördüncü günü kasıklardan karnıma doğru bir ağrı olmuştu, bir de çok uyku hali bir haftadır. İlaçlardan mı bilmiyorum tabi. Test vermeye gitmeden önce de yani bu sabah ishal oldum ama o da heyecandandır diye düşünüyorum.

Çok sevindim sağ sağlim kucağına alman dileği ile

Benimde 3 gün 1.kalite tek embriyo başkada yok zaten herkez tek embriyoda şans yok diyor ve moral 0 tabi
Hiç öyle düşünme, 2 tanede konulsa da çoğu zaman bir tane tutuyor. Biz elimizden geleni yaptık. Artık gerisi Allahtan Bir sürü insanın hikayesi var o şekilde tutan. Altin yumurta diyorlar O bir tane yumurtanız kucağınızda bebek olsun insallah

İnşaallah Allah razı olsun bu güzel Mayıs ayında Rabbim sevindirsin olmayanlarada tez zamanda bebeklerine kavuştursun amin

Benimde 3 gün 1.kalite tek embriyo başkada yok zaten herkez tek embriyoda şans yok diyor ve moral 0 tabi
Tek embriyoda şans yok fikrine katılmıyorum ben canım, öyle olsa 35 yaş altına tek embriyo şartı olmazdı ki. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Tek embriyoda şans yok fikrine katılmıyorum ben canım, öyle olsa 35 yaş altına tek embriyo şartı olmazdı ki. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Amin canm sağol doktorumda öyle söylemişti ümitsizliğim ondan tek embriyomuz var 1.kalite ama pek şansı yok tek embriyonun demişti, inş hayırlısı olur

Birinci kalite diyor ama şansı az diyor. Olur mu öyle? Oysa bizim morale ve umuda çok ihtiyacımız var. Ben iki ay önce iyi kalite tek embriyo transfer olmuştum, bana doktorum yüzde 35 demişti. O da yaştan dolayı. Kromozom problemleri olabiliyor diye. Benim yaş 44.

Doktora sorduk faydasız dedi ben dedi 20 hastama uyguladım hiç birine faydası olmadı boşuna masraf dedi hiç yumurtam çıkmayınca deneyelim dediydim doktor olumsuz konußunca vaz geçtim

Benmde tüp Bebek yaptırdığımız da çok göğüs ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim ama sonra bnm boş kese oldu ve düşük yaptım inşallah sizde hamilelikten dolayı göğüs ağrınız vardır
Evet gece içtiğim prednol ben uzanıyorum hep kalkınca göğüslerim acayip sızlıyor ağrıyor yürüyüncede iğne ve progestan yapabilir belki

Çok üzüldüm canm inş tez vakitte Rabbim gönlüne göre verir, evet ayağa kalkınca çok fena oluyordular sızlamakdan eğilincede öyle ama bugün 10. Günüm ve bugün çok bir şikayetim yok göğsüm hafif sızlıyor öneki günler çok fenaydı bugün hiç ağrım yok baş ağrısı hariç 2 gündür öldüm baş ağrısından yatmakdan oda galiba

Kızlar bugün 10.cu günümdü az önce dijital clearblue idrar test yaptım negatif çıktı çarşamba kan testi ve maalesef bütün umutlarım bitti tüp bebek yolculuğumda bebek hayallerimde bitti ...Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah

Canım bu test güvenilir bir test mi ki bütün umutlarım hayallerim bitti diyorsun? Predictor falan duydum da bunu hiç duymadım ben?

Canım bu test güvenilir bir test mi ki bütün umutlarım hayallerim bitti diyorsun? Predictor falan duydum da bunu hiç duymadım ben?
Ewet ClearBlue en iyi testlerden yurt dışı ürünü eğer pozitif çıkarsa test kaç haftalık olduğunda ekranda yazıyor ama bende Nicht Schwanger çıktı yani hamile değil 10 gün negatif çıktıysa akşam üstü yaptım başkada embriyom yok ve tüp bidaha yapmıcamızı çok iyi biliyorum

Canım biraz durumu toparlayıp bir daha deneyin imkan varsa. O sürede de yumurra kalitesini arttıran takviyeler kullan. Omepa Q10, Maxijuno, arı sütü, badem, kabak çekirdeği, ceviz falan. Bir sonraki demenede bütün merkezler indirim yapıyor. Çok folikul görünen bir ayda başlarsınız canım olmaz mı?

İmkan var ama 2 senedir me paralar döktü eşim aşılamalara ve bu tüp bebeğe ekim ayında başladık onda ilaç tedavileri rahip hsg ler havuz yöntemi artık yapmaz asla diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…