Çok haklısın benm eşimde maddi düşünüyor bizi anlamıyorlar hiç ama benim eşim asla birdaha yapacanı sanmam benim son şnsım canım galiba bebeğe hasret olacam olmazsa inş sen kucağına alacaksınEvet o kadar çok gidiyor ki.. Eşler de anlamıyor bizi sanki. O maddi bakıyor olaylara, ben manevi. İnşallah seninki pozitiftir de hiç gerek kalmaz bir daha denemene
Canım belirtim pek yoktu, transferin dördüncü günü kasıklardan karnıma doğru bir ağrı olmuştu, bir de çok uyku hali bir haftadır. İlaçlardan mı bilmiyorum tabi. Test vermeye gitmeden önce de yani bu sabah ishal oldum ama o da heyecandandır diye düşünüyorum.Amin canım sağol belirtin. Varmıydı peki benim bugün 1 hafta oldu çarşamba test günüm ve sadece 3.gün tek embriyo kondu başkada yok bidada yapacamızı sanmıyorum sadece göğüslerim aşırı şiş ve uç kısmında damarlar çıktı koca koca onuda iğnelere bağlıyorum Rabbim yüzünü güldürsün canm
Çok sevindim sağ sağlim kucağına alman dileği ileCanım belirtim pek yoktu, transferin dördüncü günü kasıklardan karnıma doğru bir ağrı olmuştu, bir de çok uyku hali bir haftadır. İlaçlardan mı bilmiyorum tabi. Test vermeye gitmeden önce de yani bu sabah ishal oldum ama o da heyecandandır diye düşünüyorum.
Benimde 26 mayıs test günüm siz kaç embriyo tranaferi oldunuzÇok mutlu oldum, bize umut oldun. Bende 42 yaşındayım, sonuç 29 mayisda. Umarım güzel haber verebilirim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Benim 2 tane, iyi kalite 3.gün embriyosu konuldu. Sizin kaç tane?Benimde 26 mayıs test günüm siz kaç embriyo tranaferi oldunuz
Benimde 3 gün 1.kalite tek embriyo başkada yok zaten herkez tek embriyoda şans yok diyor ve moral 0 tabiBenim 2 tane, iyi kalite 3.gün embriyosu konuldu. Sizin kaç tane?
Hiç öyle düşünme, 2 tanede konulsa da çoğu zaman bir tane tutuyor. Biz elimizden geleni yaptık. Artık gerisi AllahtanBenimde 3 gün 1.kalite tek embriyo başkada yok zaten herkez tek embriyoda şans yok diyor ve moral 0 tabi
İnşaallah Allah razı olsun bu güzel Mayıs ayında Rabbim sevindirsin olmayanlarada tez zamanda bebeklerine kavuştursun aminHiç öyle düşünme, 2 tanede konulsa da çoğu zaman bir tane tutuyor. Biz elimizden geleni yaptık. Artık gerisi AllahtanBir sürü insanın hikayesi var o şekilde tutan. Altin yumurta diyorlar O bir tane yumurtanız kucağınızda bebek olsun insallah
Tek embriyoda şans yok fikrine katılmıyorum ben canım, öyle olsa 35 yaş altına tek embriyo şartı olmazdı ki. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz canımBenimde 3 gün 1.kalite tek embriyo başkada yok zaten herkez tek embriyoda şans yok diyor ve moral 0 tabi
Amin canm sağol doktorumda öyle söylemişti ümitsizliğim ondan tek embriyomuz var 1.kalite ama pek şansı yok tek embriyonun demişti, inş hayırlısı olurTek embriyoda şans yok fikrine katılmıyorum ben canım, öyle olsa 35 yaş altına tek embriyo şartı olmazdı ki. Biz güzel düşünelim güzel olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Doktora sorduk faydasız dedi ben dedi 20 hastama uyguladım hiç birine faydası olmadı boşuna masraf dedi hiç yumurtam çıkmayınca deneyelim dediydim doktor olumsuz konußunca vaz geçtimBende çok etkisi oldu diyemiycem ama tabi ki herkeste farklı sonuç veren bir uygulama ama ben yinede 2.kez deniycem son kez daha fazla uğraşamıycam artıkbenim yaşımda fazla .Prp menopoz sıkıntılarınıda azaltmaya yardımcı oluyor diye biliyorum.Bu yol çok masraflı malesef ve bu ilaçlarıda uzun süredir içiyorum çok sıkıldım ilaçtandan.Ama sizin yaşınız benden iyi prp denemenizde fayda var zarar yok maddiyat dışında
Evet gece içtiğim prednol ben uzanıyorum hep kalkınca göğüslerim acayip sızlıyor ağrıyor yürüyüncede iğne ve progestan yapabilir belki
Çok üzüldüm canm inş tez vakitte Rabbim gönlüne göre verir, evet ayağa kalkınca çok fena oluyordular sızlamakdan eğilincede öyle ama bugün 10. Günüm ve bugün çok bir şikayetim yok göğsüm hafif sızlıyor öneki günler çok fenaydı bugün hiç ağrım yok baş ağrısı hariç 2 gündür öldüm baş ağrısından yatmakdan oda galibaBenmde tüp Bebek yaptırdığımız da çok göğüs ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim ama sonra bnm boş kese oldu ve düşük yaptım inşallah sizde hamilelikten dolayı göğüs ağrınız vardır
Canım bu test güvenilir bir test mi ki bütün umutlarım hayallerim bitti diyorsun? Predictor falan duydum da bunu hiç duymadım ben?Kızlar bugün 10.cu günümdü az önce dijital clearblue idrar test yaptım negatif çıktı çarşamba kan testi ve maalesef bütün umutlarım bitti tüp bebek yolculuğumda bebek hayallerimde bitti ...Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
Ewet ClearBlue en iyi testlerden yurt dışı ürünü eğer pozitif çıkarsa test kaç haftalık olduğunda ekranda yazıyor ama bende Nicht Schwanger çıktı yani hamile değil 10 gün negatif çıktıysa akşam üstü yaptım başkada embriyom yok ve tüp bidaha yapmıcamızı çok iyi biliyorumCanım bu test güvenilir bir test mi ki bütün umutlarım hayallerim bitti diyorsun? Predictor falan duydum da bunu hiç duymadım ben?
Canım biraz durumu toparlayıp bir daha deneyin imkan varsa. O sürede de yumurra kalitesini arttıran takviyeler kullan. Omepa Q10, Maxijuno, arı sütü, badem, kabak çekirdeği, ceviz falan. Bir sonraki demenede bütün merkezler indirim yapıyor. Çok folikul görünen bir ayda başlarsınız canım olmaz mı?Ewet ClearBlue en iyi testlerden yurt dışı ürünü eğer pozitif çıkarsa test kaç haftalık olduğunda ekranda yazıyor ama bende Nicht Schwanger çıktı yani hamile değil 10 gün negatif çıktıysa akşam üstü yaptım başkada embriyom yok ve tüp bidaha yapmıcamızı çok iyi biliyorum
İmkan var ama 2 senedir me paralar döktü eşim aşılamalara ve bu tüp bebeğe ekim ayında başladık onda ilaç tedavileri rahip hsg ler havuz yöntemi artık yapmaz asla diyorCanım biraz durumu toparlayıp bir daha deneyin imkan varsa. O sürede de yumurra kalitesini arttıran takviyeler kullan. Omepa Q10, Maxijuno, arı sütü, badem, kabak çekirdeği, ceviz falan. Bir sonraki demenede bütün merkezler indirim yapıyor. Çok folikul görünen bir ayda başlarsınız canım olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?