40 yaşından sonra gebelik yaşayanlar lütfen benimle paylaşırmısınız!!!

armes2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
71
11
28
Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 40 yaşındayım geç evlendim şartlar onu gerektirdi. Şuan geçte olsa hamile kalmak istiyorum. Ama korkuyorum tıp ilerlesede yinede çok riski var diye duydum. Bunu birebir yaşayan arkadaşlar varsa lütfen benimle paylaşsın.

niye olmasınki türkan şoray da bu yaşlarda oldu...ama kontollü ve karından sıvı ile alınması gerekiyor...ben doğum yaptığımda 45 yaşında bir rus kadını da doğum yapmıştı gayet sağlıklı idi...ben ge kaldındeyince bizler adet kesilene kadar doğuruyoruz dedi..tabi ikinci evliliği idi...torunnuda vardı.....

adetlerim normal şuanda biraz ağrılı oluyor ama günü gününe oluyo. yeni muayene oldum dr hormonal tes yaptırman gerekiyor adetin ikinci günü gel dedi onu bekliyorum. bende ikinci doğumların ileriki yaşlarda olduğunu biliyorum ama benim ilk olduğu için beni düşündürüyo

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sonra-anne-olmaya-cabalayanlar-burayaaa.html
Burda bir başlık var ama siz normal yolla mı deniyorsunuz,yoksa tüp bebekmi bilmem ki:)

sağolasın gönderdiğin linki inceliycem. ilk aşamada normal yolla denemeye çalışıyoruz zaten ilk altı ay sıkıntılı bi cinsel yaşamımız oldu ben vajinusmusum zannettim ama yavaş yavaş düzene girmeye başladık onun içinde bebek olayımız iyice sarktı. bilmiyorum valla iyice umudumu kaybetmeye başladım

Merhabalar ben 17 yasımdayken annem 43 hamile kaldı ustune gördü son aylar adet duzensizliği sandı ve sonunda 3 aylık hamile oldugunu ogrendik zaten testleri yapıyorlar dunya guzeli ve cok zeki miniğimiz suan 7 yasına girdi.. Hıc korkmayın sevgiler

canım benim allah bağışlasın. umarım dediğin gibi olur bakalım çabalıyoruz:) çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…